Vezeték nélküli fényerőszabályozó készlet

  Vezeték nélküli fényerőszabályozó készlet

  8718696452523 Hasonló termékek

  A vezeték nélküli fényerő-szabályozás

  Élvezze a zökkenőmentes, vezeték nélküli fényerő-szabályozást. A Philips hue vezeték nélküli fényerőszabályozó készlet egy intelligens vezeték nélküli fényerő-szabályozót és egy Philips hue White LED-izzót foglal magába. Nem szükséges felszerelni. Helyezze tetszőlegesen bárhová a kapcsolót, és használja távvezérlőként. Összes előny megtekintése

  8718696452523 Hasonló termékek
 • A vezeték nélküli fényerő-szabályozás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • A vezeték nélküli fényerő-szabályozás

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Vezeték nélküli fényerőszabályozó készlet

E27 8718696452523 Hasonló termékek

A vezeték nélküli fényerő-szabályozás

a dobozból kivéve azonnal üzemkész

 • Csak csavarja bele az izzóba, majd kapcsolja fel a lámpát

  Ennek a telepítést nem igénylő készletnek köszönhetően Önnek nincs más teendője, mint belecsavarni a hue White LED-izzót a normál lámpába, majd pedig felkapcsolnia azt. Ön azonnal szabályozhatja a lámpáját az akkumulátoros hue fényerőszabályozó kapcsoló segítségével. Nem kell szakembert hívnia a beszereléshez.

 • Helyezze bárhová, ahol kapcsolóra van szüksége

  Az akkumulátoros hue fényerőszabályozó kapcsolót hagyományos fali kapcsolóként is használhatja. Tetszés szerint bárhova helyezheti a kapcsoló hátlapján található csavarok és öntapadó korong segítségével. Gyors és egyszerű üzembe helyezés vezetékek és káosz nélkül.

 • Vezeték nélküli vezérlő és távvezérlő egyben

  A kapcsoló mágneses és eltávolítható a hátlapról. Ezzel lehetővé válik, hogy a Philips hue fényerőszabályozó kapcsolóját a lámpái távvezérlőjeként is használja, 12 m-es beltéri hatótávolságban.

 • Szabályozzon akár 10 lámpát egyszerre egyetlen kapcsoló segítségével

  Miután üzembe helyezte a Philips vezeték nélküli fényerőszabályozó készletét, könnyedén csatlakoztathat több Philips hue lámpát is a fényerőszabályozó kapcsolóhoz. Csatlakoztasson akár 10 Philips hue lámpát a fényerőszabályozó kapcsolóhoz, és vezérelje őket egyszerre.

 • Csatlakoztassa eszközét a Philips hue-hoz, és fedezze fel a lehetőségeket

  A vezeték nélküli fényerőszabályozó készlet a Philips hue családhoz tartozik, így tökéletesen integrálható más Philips hue lámpákkal. Ha telepíti a hue bridge-et az otthonába, a Philips hue alkalmazás segítségével integrálhatja a Philips vezeték nélküli fényerőszabályozó készletet a rendszerébe: ezáltal mostantól még több élményben lesz része. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről, és állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: