Tap kapcsoló

  8718696498026 Hasonló termékek

  Előhívhatja kedvenc beállításait

  A Philips hue tap kapcsoló a Philips hue lámpákat vezérlő első olyan vezeték nélküli okoskapcsoló, mely érintésre lépteti működésbe azokat. A Philips hue Bridge-hez csatlakoztatva 4 különböző Philips hue fénybeállítást szabályozhat anélkül, hogy az okostelefonját használnia kellene.

  8718696498026 Hasonló termékek
 • Előhívhatja kedvenc beállításait

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Előhívhatja kedvenc beállításait

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Előhívhatja kedvenc beállításait

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Előhívhatja kedvenc beállításait

melyek érintésre lépnek működésbe

 • 4 gomb 4 különböző beállítás aktiválásához

  4 gomb 4 különböző beállítás aktiválásához

  Kiválaszthatja 4 kedvenc Philips hue fénybeállítását a Philips hue tap kapcsoló segítségével. Válasszon egy beállítást, amelyet Ön készített, egy olyat, amit a Philips készített az Ön számára, vagy programozzon be egy gombot az összes fény lekapcsolásához. Könnyedén elvégezheti a kívánt konfigurációkat a Philips hue alkalmazás segítségével. Minden az Ön igényeitől függ.

 • Helyezze bárhová, ahol kapcsolóra van szüksége

  Helyezze bárhová, ahol kapcsolóra van szüksége

  A Philips hue tap kapcsoló bárhol elhelyezhető a lakásban – a bejárati ajtó melletti falra szerelve, kedvenc karosszéke közvetlen közelében, vagy akár éjjeliszekrénye mellett. A Philips hue tap kapcsoló hatékony módja annak, hogy a mindennapi fényhasználatot változatosabbá és kényelmesebbé tegye. Vezeték nélküli és bárhova elhelyezhető egy csavarhúzó vagy a hátlapon található tapadókorong segítségével.

 • Vezeték nélküli vezérlő és távvezérlő egyben

  Vezeték nélküli vezérlő és távvezérlő egyben

  A Philips hue tap segítségével kedvenc fénybeállításai mindig elérhető távolságban vannak. Letekerheti a hátoldalon lévő fedőlapot, ezáltal kényelmesen, távirányítóként is használhatja a Philips hue tap kapcsolót.

 • Kinetikus energia - nem szükséges elem hozzá

  Kinetikus energia - nem szükséges elem hozzá

  A Philips hue tap kinetikus energiát használ, és érintéssel működik. Nem igényel elemeket, ami azt jelenti, hogy nulla watt energiafelhasználással működik, ezzel intelligensebb, teljesen problémamentes és segítségével elkerülhető az akkumulátorhulladék.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 10 lámpatestet is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez (nem tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével vagy egy különálló bridge-et használva, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: