LED

Gyertyaizzó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696509487/8718696509487_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Gyertyaizzó

  8718696509487 Hasonló termékek

  Meleg fehér fény, minőségi kompromisszumok nélkül

  Ez a LED-gyertyaizzó gyönyörű, meleg fehér fényt áraszt, kivételesen hosszú élettartamot és azonnali, jelentős energiamegtakarítást biztosít. Letisztult, elegáns kialakításával ez az izzó a hagyományos tökéletes gyertyaizzók/kisgömb lámpák helyettesítője. Összes előny megtekintése

  8718696509487 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Gyertyaizzó

5, 5 W (40 W), E14, Meleg fehér, Matt 8718696509487 Hasonló termékek

Meleg fehér fény, minőségi kompromisszumok nélkül

Barátságos, hívogató hangulat

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Tökéletesen illeszkedő, magas minőségű kidolgozás

  Az ismerős formák tökéletesen illenek a lámpaszerelvényeihez: megtartottuk a hagyományos fényforrások formáját és kinézetét.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: