Híd

  8718696511800 Hasonló termékek

  Korlátlan lehetőségek

  Kezdje a Philips hue bridge-dzsel, és hozza létre a rendkívül egyedi kialakítású Philips hue rendszert, pontosan ahogyan szeretné.

  8718696511800 Hasonló termékek
 • Korlátlan lehetőségek

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Korlátlan lehetőségek

 • Engedje szabadjára képzeletét és alakítsa ki a Philips hue rendszerét

  Engedje szabadjára képzeletét és alakítsa ki a Philips hue rendszerét

  Mindössze a Philips hue bridge elemre van szüksége a saját Philips hue rendszere létrehozásához. Ez valójában annak a műveletnek a központja, amely lehetővé teszi, hogy a Philips hue alkalmazás segítségével szabályozhassa az összes Philips hue termékét. Miután telepítette a Philips hue bridge-et, illetve letöltötte az okoskészülékére a Philips hue alkalmazást, szabadjára engedheti a képzeletét, és létrehozhatja a saját rendszerét!

 • Csempéssze bele a hue-t az otthonába a Philips hue lámpák bármilyen kombinációjával

  Csempéssze bele a hue-t az otthonába a Philips hue lámpák bármilyen kombinációjával

  Válassza ki a megfelelő Philips hue lámpákat, majd csatlakoztassa őket a Philips hue bridge-hez. A Philips hue bridge elég hatékony ahhoz, hogy akár 50 lámpát is kezeljen, így bátran csempéssze bele a hue-t az otthonába!

 • Szabályozza tetszés szerint a fényeket

  Szabályozza tetszés szerint a fényeket

  A Philips hue rendszerben akár 10 lámpatestet is csatlakoztathat, így még inkább tökéletesíthet a csatlakoztatott fényélményén.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 10 lámpatestet is szabályozhat a Philips hue bridge segítségével. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

 • Fedezze fel a Philips hue számára kifejlesztett Apple HomeKit funkciókat.

  Fedezze fel a Philips hue számára kifejlesztett Apple HomeKit funkciókat.

  A Philips hue bridge az Apple HomeKit technológiával kompatibilis. A Siri alkalmazás segítségével kapcsolja fel vagy szabályozza a fényeket, valamint hívja elő az előzőleg elmentett beállításokat anélkül, hogy akár egy gombot is megérintene. Harmadik fél által fejlesztett alkalmazások segítségével más Apple HomeKit kompatibilis eszközökhöz is hozzákapcsolhatja a lámpáit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: