White ambiance

  White ambiance

  8718696548752 Hasonló termékek

  Fény élete pillanataihoz

  Kezdje a Philips Hue White ambiance Starter kit-tel, érezze jobban magát a természetes fehér fénynek köszönhetően a nap bármely pillanatában, napkeltétől napnyugtáig. Gondoskodjon a vezérlésről okoseszközével, a mellékelt, vezeték nélküli vezérlővel, és csatlakozzon hordozható eszközeihez. Összes előny megtekintése

  8718696548752 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue White ambiance

Kezdőkészlet, E27, 9, 5 W 8718696548752 Hasonló termékek

Fény élete pillanataihoz

Napkeltétől napnyugtáig

 • A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vegye kezébe az irányítást, és állítsa be a hangulatot. Nem túl világosra. Nem túl sötétre. Úgy, hogy pont jó legyen.

 • Töltődjön fel, koncentráljon, olvasson és lazítson a fénnyel

  A fény hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre, éberségünkre és a szokásainkra. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a pillanathoz illő fényt. A Philips hue segít feltöltődni, koncentrálni, olvasni és lazítani. Változtassa élvezetes pillanatok sorává a napi rutint. Érezze magát máshogy. Érezze magát jobban.

 • Ébredjen kellemesen a saját napfelkeltéjére

  Tegye könnyebbé az alvási rutinját és ébredjen frissen minden nap. A Philips hue-val majd kellemesen kel ki az ágyból. A fokozatosan növekvő fényintenzitás azt az érzést kelti, mintha napfényre ébredne – nem pedig az ébresztőóra zord keltésére.

 • Szabályozza a fényeket úgy, ahogy szeretné

  Csatlakoztassa a Philips hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez, hogy működtetni tudja a lámpáit. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips hue-élmény érdekében.

 • Vezérlés a mellékelt Philips Hue wireless dimmer switch segítségével

  Vezérelje a Philips Hue lámpákat anélkül, hogy az okostelefonját vagy a táblagépét használná. A mellékelt vezeték nélküli vezérlővel fel- és lekapcsolhatja lámpáit, váltogathat a 4 tárolt fénybeállítás között, és szabályzással elérheti a megfelelő fényerőt. A Philips Hue alkalmazáson keresztül konfigurálhatja a kapcsolót, és hozzáadhatja kedvenc Philips Hue fénybeállításait. Az elhelyezése gyors, egyszerű és problémamentes. Csak rögzítse a kapcsolót tetszés szerint bárhova a hátlapon található csavarok vagy öntapadó korong segítségével.

 • Hordozható eszközeihez csatlakoztatható

  Csatlakoztassa a Philips Hue-t hordozható eszközeihez, és engedélyezze a mindennapi életét megkönnyítő funkciókat. A Philips Hue már csatlakoztatható Apple karórákhoz, Androidos hordozható eszközökhöz, Pebble-ökhöz és különféle népszerű fitneszmérőkhöz az IFTTT platformon keresztül (pl. Fitbit és Jawbone). Így amikor ébredezni kezd, vagy elérte a kívánt esti alvási időt, automatikusan felkapcsolnak a lámpák.

 • Kompatibilis az Apple HomeKit technológiával és a Nest alkalmazással

  A Philips Hue más márkákhoz és termékekhez is csatlakozik, ezzel a következő szintre emeli a csatlakozást. A Friends of Hue termékek jól működnek egymással az otthonában. A Philips Hue kompatibilis az Apple HomeKit technológiával. A Siri alkalmazás segítségével kapcsolja fel a lámpáit, hívjon elő beállításokat anélkül, hogy akár egy gombot is megérintene, vagy kapcsolja hozzá lámpáit harmadik fél által fejlesztett alkalmazások segítségével más Apple HomeKit kompatibilis eszközökhöz. A Philips Hue a Nest alkalmazással is működik, így az otthona átgondoltabb és kényelmesebb lesz, bárhol tartózkodjon is.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 7 Hue dimmer switch-et is csatlakoztathat a Philips Hue bridge-hez (tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható Starter kit-ek valamelyikével, majd lásson hozzá a Philips Hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal szabályozhatja a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett, intuitív Philips Hue alkalmazás segítségével. A Philips Hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapul. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélkül és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips Hue termékére.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: