White ambiance

  White ambiance

  8718696548813 Hasonló termékek

  Fény élete pillanataihoz

  Adjon hozzá egy Philips Hue White ambiance-t Philips Hue rendszeréhez, és hagyja, hogy a természetes fehér fény segítsen felébredni, feltöltődni, koncentrálni, olvasni és relaxálni. Csatlakoztassa a Philips Hue bridge elemhez, és vezérelje kedve szerint. Összes előny megtekintése

  8718696548813 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue White ambiance

Egy fényforrás, B22, 9, 5 W 8718696548813 Hasonló termékek

Fény élete pillanataihoz

Napkeltétől napnyugtáig

 • A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vegye kezébe az irányítást, és állítsa be a hangulatot. Nem túl világosra. Nem túl sötétre. Úgy, hogy pont jó legyen.

 • Töltődjön fel, koncentráljon, olvasson és lazítson a fénnyel

  A fény hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre, éberségünkre és a szokásainkra. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a pillanathoz illő fényt. A Philips hue segít feltöltődni, koncentrálni, olvasni és lazítani. Változtassa élvezetes pillanatok sorává a napi rutint. Érezze magát máshogy. Érezze magát jobban.

 • Ébredjen kellemesen a saját napfelkeltéjére

  Tegye könnyebbé az alvási rutinját és ébredjen frissen minden nap. A Philips hue-val majd kellemesen kel ki az ágyból. A fokozatosan növekvő fényintenzitás azt az érzést kelti, mintha napfényre ébredne – nem pedig az ébresztőóra zord keltésére.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és 7 Hue dimmer switch-et is csatlakoztathat a Philips Hue bridge-hez (tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható Starter kit-ek valamelyikével, majd lásson hozzá a Philips Hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal szabályozhatja a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett, intuitív Philips Hue alkalmazás segítségével. A Philips Hue a fényforrások alacsony energiaigényű, biztonságos és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapul. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélkül és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips Hue termékére.

 • Készüljön fel a napra

  Hagyja ki a reggeli kávét, és készüljön a napra a hűvös, világos, fehér nappali fénnyel, amely felélénkíti a testét és lelkét. Tökéletes olyan alkalmakra, amikor szüksége van egy löketre, vagy amikor lemerülőben vannak energiatartalékai.

 • Legyen része egy tökéletes olvasási élményben

  Feledkezzen bele hosszú órákig kedvenc regényeibe a Philips Hue-val. Megfelelő fehér fényt biztosít a tökéletes olvasási élményhez.

 • Lazuljon el a meleg fehér fénnyel

  Legyen tökéletes az estéje: polcolja fel a lábát, és lazítson a fehér fény lágy ragyogása mellett. A pihentető fehér fény segít Önnek ellazulni este, és jobban aludni éjszaka.

 • Koncentráljon tovább

  Koncentráljon tovább a finomhangolt, ragyogó fehér fény segítségével. A legjobb módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan végezze el a feladatait, anélkül, hogy bármi is elvenné a figyelmét; mindegy, hogy vizsgára készül, otthonról dolgozik vagy keresi a tökéletes megjelenéshez illő ruhát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: