További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577011/8718696577011_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Izzó

  8718696577011 Hasonló termékek

  Fedezze fel a szabályozható, meleg, fehér LED-fényt

  A LED-lámpák azonnali meleg fehér fényt biztosítanak. Továbbá a lámpa teljesen villódzásmentes, és magas színvisszaadási indexszel rendelkezik, ami által a természetes színeikben láthatóak a tárgyak. Ez segít tökéletes fényminőséget teremteni. Összes előny megtekintése

  8718696577011 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ÚJ

LED Izzó

6 W (40 W), E27, Meleg fehér, Szabályozható 8718696577011 Hasonló termékek

Fedezze fel a szabályozható, meleg, fehér LED-fényt

Hozza létre a kívánt hangulatot a szabályozható LED-del

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Tökéletesen illeszkedő, magas minőségű kidolgozás

  Az ismerős formák tökéletesen illenek a lámpaszerelvényeihez: megtartottuk a hagyományos fényforrások formáját és kinézetét.

 • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Szabályozható

  Minőségi fényerő-szabályozásra tervezve. Ezek a lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez - az egészen nyugodttól az aktívabb hangulatú környezethez is.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: