További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696580653/8718696580653_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Gyertyaizzó (tompítható)

  8718696580653 Hasonló termékek

  A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

  A Philips szabályozható LED-ek melegedő színhőmérsékletet árasztanak, és új élményt nyújtanak a szabályozható LED-ek világában. Az alap LED fényforrásoktól eltérően ezek a Philips lámpák ismerős formájukat megtartva meleg fényt kínálnak, amellyel lehetővé teszik az Ön számára egy a megszokottól eltérő, hívogató, otthonos légkör megteremtését. Összes előny megtekintése

  8718696580653 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ÚJ

LED Gyertyaizzó (tompítható)

8W (60W), E14, Meleg ragyogás 8718696580653 Hasonló termékek

A megfelelő fény különlegessé teszi a pillanatot

Minél jobban leszabályozott, annál melegebb hatású a fény

 • Azonnali fény bekapcsolásra

  Nincs várakozási idő: A Philips LED lámpái a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Tökéletesen illeszkedő, magas minőségű kidolgozás

  Az ismerős formák tökéletesen illenek a lámpaszerelvényeihez: megtartottuk a hagyományos fényforrások formáját és kinézetét.

 • Minél halványabb, annál melegebb hatású fény

  A szabályozható LED lámpákkal ellentétben, ezek az új WarmGlow fényforrások, ismerős formájukat megtartva szabályozható fényt kínálnak, amellyel lehetővé teszik az Ön számára egy a megszokottól eltérő, hívogató, otthonos légkör megteremtését. Minél jobban leszabályozza, annál melegebb és halványabb fény keletkezik. A hangulatának megfelelő fénynek köszönhetően különféle színekbe öltöztetheti szobáját.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: