-

  Mozgásérzékelő

  8718696595190 Hasonló termékek

  Kapcsolja fel a lámpáit

  Adjon hozzá egy mozgásérzékelőt a Philips Hue rendszerhez a kényelem, gondtalanság és energiamegtakarítás érdekében. Az elemmel működő, teljes mértékben vezeték nélküli eszközt bárhová helyezheti otthonában. Egyszerűen konfigurálható a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Összes előny megtekintése

  8718696595190 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue Mozgásérzékelő

Tartozék 8718696595190 Hasonló termékek

Kapcsolja fel a lámpáit

A mozdulata segítségével

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát és számtalan kiegészítőt is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez (nem tartozék). Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, vagy egyetlen bridge elemmel, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android rendszerre kifejlesztett Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

 • Akkor lépteti működésbe a hue lámpákat, ha mozgást érzékel

  Csatlakoztassa a Philips hue mozgásérzékelőt a Philips hue bridge elemhez a Philips hue alkalmazáson keresztül, így az automatikusan bekapcsolja a Philips hue lámpákat, amikor Ön a helyiségbe lép. Tökéletes a fürdőszobába, az előszobába, alagsori helyiségekbe és garázsba. Az alkalmazásban kiválaszthatja, milyen típusú hangulat- vagy fénybeállítás lépjen működésbe mozgás érzékelése esetén.

 • Visszafogott éjjeli fény automatikus bekapcsolása

  Éjjelre és nappalra különböző fénybeállítások megadását teszi lehetővé. Például nappal az érzékelő éles, fehér fényt léptethet működésbe, hogy Ön jobban lásson. Éjjel pedig – amikor Ön vagy gyermeke felkel az ágyból – visszafogottabb éjszakai fényt kapcsolhat be, éppen csak annyit, amennyi elég a sötétben való eligazodáshoz, anélkül, hogy fel kellene ébreszteni a család többi tagját.

 • Csak akkor kapcsol be a fény, ha szükség van rá

  A beépített fényérzékelőnek köszönhetően csak akkor kapcsolnak be a fényforrások, ha szükség van rá. A Philips hue alkalmazásban könnyen módosíthatja a fényérzékenységet, így az érzékelő csak akkor lépteti működésbe a lámpát, ha több fényre van szükség. A mozgásérzékelő az energiamegtakarítást is elősegíti azzal, hogy automatikusan lekapcsolja a világítást azokon a területeken, amelyek éppen nincsenek használatban. Ha már nem érzékel mozgást, a fényerő csökken, majd egy megválasztott időintervallum után automatikusan kikapcsol.

 • Nincs kábel, így otthonában bárhova helyezheti

  A mozgásérzékelő elemmel működik, így teljesen vezetékmentes és egyszerűen elhelyezhető bárhol az otthonában. Az üzembe helyezése mindössze néhány percet vesz igénybe. Egyszerűen helyezze egy polcra, éjjeliszekrényre, vagy szerelje fel a falra vagy mennyezetre a mellékelt csavarral. Sőt, mágnesesen is rögzítheti fém felületekhez. Az érzékelőt a megfelelő irányba forgatva állíthatja be az érzékelési szöget.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: