-

  White ambiance

  8718696598283 Hasonló termékek

  Fény élete pillanataihoz

  Adjon hozzá egy tökéletes illeszkedésű Philips Hue fehér hangulatfény szpotlámpát a Philips Hue rendszeréhez, és élvezze, hogy a melegtől hidegig terjedő színhőmérsékletű fehér fény egész nap támogató jelenlétet nyújt, bármit is csinál éppen. Csatlakoztassa a Philips Hue bridge elemhez, és vezérelje kedve szerint. Összes előny megtekintése

  8718696598283 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hue White ambiance

Egy fényforrás, GU10, 5, 5 W 8718696598283 Hasonló termékek

Fény élete pillanataihoz

Napkeltétől napnyugtáig

 • A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

  A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

  Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállíthat, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vegye kezébe az irányítást, és állítsa be a hangulatot. Nem túl világosra. Nem túl sötétre. Úgy, hogy pont jó legyen.

 • Ébredjen kellemesen a saját napfelkeltéjére

  Ébredjen kellemesen a saját napfelkeltéjére

  Tegye könnyebbé az alvási rutinját és ébredjen frissen minden nap. A Philips hue-val majd kellemesen kel ki az ágyból. A fokozatosan növekvő fényintenzitás azt az érzést kelti, mintha napfényre ébredne – nem pedig az ébresztőóra zord keltésére.

 • Készüljön fel a napra

  Készüljön fel a napra

  Hagyja ki a reggeli kávét, és készüljön a napra a hűvös, világos, fehér nappali fénnyel, amely felélénkíti a testét és lelkét. Tökéletes olyan alkalmakra, amikor szüksége van egy löketre, vagy amikor lemerülőben vannak energiatartalékai.

 • Legyen része egy tökéletes olvasási élményben

  Legyen része egy tökéletes olvasási élményben

  Feledkezzen bele hosszú órákig kedvenc regényeibe a Philips Hue-val. Megfelelő fehér fényt biztosít a tökéletes olvasási élményhez.

 • Lazuljon el a meleg fehér fénnyel

  Lazuljon el a meleg fehér fénnyel

  Legyen tökéletes az estéje: polcolja fel a lábát, és lazítson a fehér fény lágy ragyogása mellett. A pihentető fehér fény segít Önnek ellazulni este, és jobban aludni éjszaka.

 • Koncentráljon tovább

  Koncentráljon tovább

  Koncentráljon tovább a finomhangolt, ragyogó fehér fény segítségével. A legjobb módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan végezze el a feladatait, anélkül, hogy bármi is elvenné a figyelmét; mindegy, hogy vizsgára készül, otthonról dolgozik vagy keresi a tökéletes megjelenéshez illő ruhát.

 • Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 Philips hue lámpát is csatlakoztathat

  Akár 50 lámpát is csatlakoztathat a Philips hue bridge-hez. Kezdje egyszerűen a kapható kezdőkészletek valamelyikével, vagy egyetlen bridge elemmel, majd lásson hozzá a Philips hue termékek hozzáadásához. Ezt követően egyetlen ujjmozdulattal vezérelheti a fényeket az iOS és Android okoskészülékekre kifejlesztett, intuitív Philips hue alkalmazás segítségével. A Philips hue a fényforrások alacsony energiaigényű és megbízható szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológián alapulnak. A rendszer folyamatosan új funkciókkal és javításokkal egészül ki. A szoftver és a firmware egyaránt vezeték nélküli módon és zökkenőmentesen frissül közvetlenül az Ön Philips hue termékére.

 • Tökéletes illeszkedésre tervezve, szabványos GU-10 szpotként

  A Philips hue fehér hangulatfény GU-10-es lámpa a tervezése révén tökéletes retrofit megoldást nyújt, így tökéletesen illeszkedik a meglévő szpot lámpatestekhez. Ezáltal a hagyományos halogén szpotlámpák intelligens és energiatakarékos alternatíváját jelenti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: