További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED

  Izzó

  8718696598375 Hasonló termékek

  Váltson fénybeállítást az izzók cseréje nélkül

  Válassza ki a tevékenységéhez illő hangulatot! A Philips SceneSwitch LED fényforrásnál a beállítást könnyedén módosíthatja a meglévő kapcsolóval. Nincs szükség szabályzóra vagy egyéb további eszközre. Összes előny megtekintése

  8718696598375 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ÚJ

LED Izzó

9, 5W (60W), E27, Meleg fehér 8718696598375 Hasonló termékek

Váltson fénybeállítást az izzók cseréje nélkül

A meglévő kapcsolóval működik

 • Magas színvisszaadás (CRI > 80) az élénk színekért

  A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED lámpák CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

 • Nincs szükség szabályozóra vagy további eszközre

  A dobozból kivéve azonnal sokféle nagyszerű fénybeállítást biztosít, amelyek megfelelnek az igényeinek és hangulatának. Az intelligencia magában az fényforrásban található, ezáltal nincs szükség szabályzóra vagy egyéb további eszközre. Csak cserélje le az fényforrását erre a Scene Switch fényforrásra, és a meglévő fali kapcsolójának megnyomásával válthat a különböző beállítások között. A lehető legkevesebb beruházás és erőfeszítés kell ahhoz, hogy a kényelem legmagasabb szintjét élvezze. Mostantól könnyedén módosíthatja a környezet fényét, hogy az megfeleljen az aktuális hangulatának és annak, amit éppen csinál.

 • Állítsa vissza a lámpáját az alapértelmezett gyári beállításokra

  Ha több lámpát használ, és már nem szinkronizáltak, csak váltson a kapcsolóval (kapcsolja be, majd pedig 1 másodpercen belül ismét ki) a lámpák alapértelmezett gyári beállításának visszaállításához.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

 • A színhőmérsékletet a meglévő fali kapcsoló megnyomásával lehet állítani

  A kapcsoló megnyomásával válthat a természetes nappali fényhez hasonló fényről meleg, barátságos fényre, mely elősegíti az ellazulást és a kellemes időtöltést. Így egyszerűen személyre szabhatja szobáját a különféle tevékenységeknek, illetve az aktuális hangulatának megfelelően.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: