LED

  Spot

  8718696598580 Hasonló termékek

  Egy szpotlámpa, három fénybeállítás

  Válassza ki a tevékenységéhez illő hangulatot! A Philips SceneSwitch LED szpotlámpánál a beállítást könnyedén módosíthatja a meglévő kapcsolóval. Nincs szükség szabályzóra vagy egyéb további eszközre. Összes előny megtekintése

  8718696598580 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED Spot

4, 5 W-2, 8 W-1, 3 W (50 W), GU10, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696598580 Hasonló termékek

Egy szpotlámpa, három fénybeállítás

A meglévő kapcsolóval működik

 • 36º-os halogén fénysugár

  36º-os halogén fénysugár

  Ismerős kialakítású irányított fénykibocsátás, amely külsőre és érzetre is a spotlámpákhoz hasonló élményt nyújt. Ez a LED-es spotlámpa nem csupán kiemelő világításként, de általános világítási célokra is kiválóan megfelel.

 • A lámpa el tudja tárolni az utolsó beállítást a memóriájában

  A Scene Switch lámpa beépített memóriachippel rendelkezik, amely eltárolja az utolsó fénybeállítást a memóriájában, ha a kapcsoló több mint 6 másodpercig ki van kapcsolva. Ha nem váltogatja gyakran a tevékenységeket, az ismételt bekapcsoláskor a kedvenc üzemmódú fénye fog világítani.

 • Nincs szükség szabályozóra vagy további eszközre

  A dobozból kivéve azonnal sokféle nagyszerű fénybeállítást biztosít, amelyek megfelelnek az igényeinek és hangulatának. Az intelligencia magában az fényforrásban található, ezáltal nincs szükség szabályzóra vagy egyéb további eszközre. Csak cserélje le az fényforrását erre a Scene Switch fényforrásra, és a meglévő fali kapcsolójának megnyomásával válthat a különböző beállítások között. A lehető legkevesebb beruházás és erőfeszítés kell ahhoz, hogy a kényelem legmagasabb szintjét élvezze. Mostantól könnyedén módosíthatja a környezet fényét, hogy az megfeleljen az aktuális hangulatának és annak, amit éppen csinál.

 • Állítsa vissza a lámpáját az alapértelmezett gyári beállításokra

  Ha több lámpát használ, és már nem szinkronizáltak, csak váltson a kapcsolóval (kapcsolja be, majd pedig 1 másodpercen belül ismét ki) a lámpák alapértelmezett gyári beállításának visszaállításához.

 • Három fénybeállítás: 2700 K – 2500 K – 2200 K

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező fényforrások meleg, otthonos fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. Az új Scene Switch fényforrások lehetővé teszik, hogy funkcionális megvilágításról természetes, vagy otthonos, szabályzott meleg fényre váltson. A fényerő 100%, 40% és 10% lehet. Így egyszerűen személyre szabhatja szobáját a különféle céloknak, illetve az aktuális hangulatának megfelelően.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: