További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900844481/8727900844481_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Tornado Automatic

  Spirál energiatakarékos lámpa

  8727900844481 Hasonló termékek

  Nagy teljesítményű fényérzékelő

  Az automatikus fényérzékelővel ellátott Philips energiatakarékos lámpa akár kültéri alkalmazás esetén is mindig a megfelelő időben biztosítja ragyogó fényét. Ez az alacsony fogyasztású fényforrás majdnem minden világítótestbe illik, és akár 10 éven keresztül hozzájárul az energia- és költségmegtakarításhoz. Összes előny megtekintése

  8727900844481 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tornado Automatic Spirál energiatakarékos lámpa

15 W (70 W), E27, Meleg fehér, Nem szabályozható 8727900844481 Hasonló termékek

Nagy teljesítményű fényérzékelő

Automatikus bekapcsolás éjszaka

 • Kitűnő fényerő és hatékonyság

  Kitűnő fényerő és hatékonyság

  A nagyobb fényerő általában nagyobb energiafelhasználást is jelent. A Philips energiatakarékos lámpáival azonban úgy élvezheti a ragyogó világosságot és az energiával feltöltő fényt, hogy közben energiát és pénzt takarít meg. Tökéletesen alkalmazható munkaterület megvilágítására (otthoni) irodákban, vagy bármely egyéb területen, ahol extra fényerőre van szükség.

 • Automatikusan bekapcsol

  Automatikusan bekapcsol

  Beépített automatikus fényérzékelőjének köszönhetően ez az izzó egyszerűen használható, és ideális olyan helyeken, amelyeket egy pillanat alatt biztonságosan meg kell tudni közelíteni.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

 • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

  A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

Összes specifikációt mutat
 • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
 • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: