PhotoFrame

  Minden kép az Ön emlékeit hordozza

  Hány digitális fotót rejteget a számítógépén? Nézegesse, ossza meg, rendezze át és élje újra az emlékeket a Philips PhotoFrame™ fényképkeret segítségével. Ez a digitális fotók kiváló minőségű megjelenítésének legegyszerűbb módja - nem kell hozzá számítógép. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Minden kép az Ön emlékeit hordozza

 • Fényképek megjelenítése és kezelése memóriakártyákról vagy belső memóriából

  Fényképek megjelenítése és kezelése memóriakártyákról vagy belső memóriából

  A Memory-Card Manager (Memóriakártya-kezelő) két beépített memóriakártya-olvasóból áll. Használatával a memóriakártyán lévő fényképek egyetlen egyszerű lépésben megjeleníthetők, szerkeszthetők, tárolhatók és rendezhetők, számítógép használata nélkül. Az egyik memóriakártya-aljzat Compact Flash I (CF) kártyához, míg a másik Secure Digital (SD), SDHC, Multimédia (MMC), xD, Memory Stick (MS), MS Pro, MS Duo és MS Pro Duo (adapterrel), Micro SD és Mini SD (adapterrel) kártyához használható. Ezek bővített memóriaként működnek, akárcsak a PhotoFrame belső memóriája.

 • Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  Forgatás, zoomolás, szélvágás, maszkolás és egyéb effektek

  A PhotoEffect Wizard (Fényképeffekt varázsló) könnyen használható funkció a fényképek forgatására, zoomolásra, szélvágásra és a tónusok fekete-fehér vagy szépia beállítására a PhotoFrame alkalmazásban.

 • Nagy képpontsűrűség az éles és részletgazdag fényképmegjelenítésért

  A legjobb, nagy képpontsűrűségű kijelző ugyanolyan részletgazdag és színes módon jeleníti meg kedvenc fényképeit, mint a jó minőségű nyomatok.

 • A professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető, tiszta színek

  A színes kijelző a legjobbat hozza ki fényképeiből: élénk, életszerű színek, a professzionális, kiváló minőségű fényképekhez mérhető minőségben

 • A keret speciális anyagai és felületkialakítása kiemelik a fényképek értékét

  A minőségi kialakítás és a különleges anyagok – többek között a stílusos, masszív állvány, a képkeret és a részletgazdag felület – ízléses benyomást nyújtanak, kiemelve a PhotoFrame alkalmazásban megjelenített fényképek értékét.

 • A fénykép automatikus tájolása fekvő vagy álló módhoz

  Az automatikus fekvő/álló mód felismerése speciális érzékelővel történik, mely érzékeli a PhotoFrame állását, és minden fényképet az ennek megfelelő módon jelenít meg.

 • Diabemutató, kép, indexkép vagy óra megjelenítése

  A könnyen változtatható megjelenítési módok lehetővé teszik, hogy egyszerre egy képet nézzen meg, vagy a képek vázlatait böngéssze, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon keresni, vagy a legjobb képeiből diabemutatót állítson össze.

 • Albumokat és diabemutatókat hozhat létre, kedve szerint rendezheti képeit

  A Smart Album segítségével albumokat hozhat létre és kezelhet, valamint beállíthatja a diabemutatókon használt átmeneti hatásokat.

 • USB-csatlakozó a számítógépről történő egyszerű fényképletöltéshez

  Az eszközbe épített USB-csatlakozó a fényképek egyszerű és gyors letöltését szolgálja a számítógépről.

 • Hálózati váltakozó árammal vagy vezeték nélkül, akkumulátorral működik

  A fénykép-megjelenítőt szabványos váltakozó áramú hálózatról vagy a beépített akkumulátor segítségével, vezeték nélkül üzemeltetheti.

 • A kijelző automatikus be- és kikapcsolása előre beállított időpontokban energiatakarékossági célokból

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát. A hétköznapi és a hétvégi időintervallum programozható, ami így rugalmasan illeszkedik a személyes beosztásához.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor üzemideje függ a hőmérséklettől, a fényerő szintjétől és a művelet típusától.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: