5.1-es multimédiás hangszóró

  5.1-es multimédiás hangszóró

  Adrenalin a fülnek

  Csatlakoztassa számítógépét, TV-készülékét vagy MP3-lejátszóját az A3.610 5.1 csatorna Soft Flat Panel audiorendszerhez, hogy minőségi házimozi teljesítményt érjen el kedvező árú multimédiás készüléken.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Adrenalin a fülnek

Házimozi minőség, számítógépes sokoldalúság

 • Élvezze a PC audió-t az otthoni audió rendszer minőségében

  A Philips 75 év tapasztalatát használta fel a ugyanolyan teljesítményű PC audió termékek létrehozására, mint amilyenek díjnyertes otthoni audió rendszereink.

 • Több, mint 75 év tapasztalata az audió üzletágban

  A Philips fejlesztette ki a CD-t és vezette a csoportot, mely az USB audió specifikációt írta. Több millió audió rendszert, házimozi rendszert és televízió készüléket gyártott az elmúlt évtizedekben. Mivel a Philips az audió fejlesztés vezető vállalata, bízhat cégünkben, hogy PC hangrendszereink a legjobb minőségű hangzást biztosítják.

 • Soft flat panel az ultravékony hangfalakból érkező kiváló hanghoz

  A Soft Flat Panel a Philips díjnyertes technológiája, amely 3 Philips szabadalom felhasználásával kiváló hangot eredményez az ultravékony hangfalakból.

 • Kompatibilis zene, játékok, filmek, internet audió forrásaival

  Bármely zene, játék, film és internet audió forrás lejátszható, így nem számít, mit szeretne hallani, nagyobb lesz az élmény, mint valaha.

 • 5.1 csatornás hang Dolby Digital® és EAX® visszajátszáshoz

  5.1 csatornás hang a Dolby Digital® és EAX® hangforrásokhoz

 • Csatlakoztasson három forrást egyszerre a hangfalakhoz

  Csatlakoztasson 3 forrást egyszerre ( TV, PC és MP3 lejátszó) a hangfal rendszerre. A források közötti váltást egyetlen gombnyomással elérheti és nem kell kábeleket cserélnie.

 • Könnyen csatlakoztatható PC-hez vagy egy laptophoz

  Könnyen csatlakoztatható vagy PC-hez vagy egy laptophoz

 • Mélynyomó a mély basszus hanghoz és hangfalak a tiszta magas hangokhoz

  Az audió rendszer mélynyomóból - a mély hangokat kelti életre - és szatellithangszórókból áll - amely a közepes és magas hangokat kelti életre. Az eredmény olyan rendszer, amely a hangok teljes skáláját minimális torzítással kelti életre. a kristálytiszta magas hangokig - minimális torzítással.

 • A Bass Reflex rendszerű hangszórók erőteljes, mélyebb mélyhangot adnak

  A Bass Reflex hangszórók mély basszus hanghatást produkálnak egy kompakt hangfalrendszerben. Abban tér el a hagyományos hangfalrendszertől, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben megremegteti a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszus hang új dimenzióját hozza létre.

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • Fa készülékház a minőségi basszus előállításához

  A készülékház fából készült, emiatt kiváló a stabilitása és az akusztikai tulajdonságai.

 • A felcímkézett és színes csatlakozókkal percek alatt elkészülhet

  Színes kábelek, egyértelmű címkék és az egyszerű dokumentáció azt jelenti, hogy percek alatt elkészülhet

 • Minden funkciót elérhet egyszerűen az ujjaival

  Az infravörös távirányító a legegyszerűbb lehetőség az eszközök irányítására karosszéke kényelméből.

 • A mágneses árnyékolás kiiktatja a számítógép képernyő torzítást

  Mivel a hangszóró meghajtókban levő erős mágnesek mágnesesen árnyékoltak, nem áll fenn képtorzulás vagy károsodás veszély, ha a PC monitora mellé helyezi a készüléket.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: