Hordozható rádió

  Tökéletes társ kültéri tevékenységekhez

  A Philips AE1120/00 hordozható rádiót kültéri használatra tervezték. Kinetikus tápellátású, így nincs szükség elemekre. A figyelem felkeltésére beépített sziréna szolgál, a csatlakozáshoz és töltéshez pedig USB töltő áll rendelkezésre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható rádió

FM/MW, analóg hangolás, Mikro USB port a töltéshez, elemlámpa, Saját táplálás/akkumulátor AE1120/00 Hasonló termékek

Tökéletes társ kültéri tevékenységekhez

ezzel a hordozható rádióval

 • Kinetikus energiatermelés a könnyű töltés érdekében

  Kinetikus energiatermelés a könnyű töltés érdekében

  Fogja munkára saját erejét a készülék innovatív, kinetikus meghajtású energiaforrásával, ami környezetbarát alternatívát jelent az elemmel meghajtott készülékekkel szemben. Elegendő energiát biztosít a rádióhoz, az elemlámpához, illetve egy telefon vagy más eszköz feltöltéséhez, így könnyedén biztosíthatja, hogy sose merüljenek le készülékei.

 • Beépített elemlámpa az éjszakai tevékenységek megvilágításához

  Beépített elemlámpa az éjszakai tevékenységek megvilágításához

  Ne tapogatózzon a sötétben. A készülék beépített elemlámpájának köszönhetően naplemente után is mehet minden tovább, mivel megszünteti az éjszakai tevékenységek rossz világítás miatti kockázatát – de akár csak egy áramkimaradásnál is jól jöhet. A kinetikus energiatermeléssel a töltés automatikus, így nem kell többé aggódnia a lemerülő akkumulátorok miatt.

 • A beépített szirénával mindig biztonságban van

  A beépített szirénával mindig biztonságban van

  A biztonság érdekében sokszor az a legfontosabb, hogy az embert megtalálják. A készülék beépített szirénája felkelti a figyelmet, így a segítség könnyebben célba ér. Az akkumulátorproblémákat kiküszöbölő, kinetikus meghajtású sziréna egy olyan kiegészítő funkció, amellyel mindig nyugodt lehet, hiszen első a biztonság.

 • Beépített hangsugárzó a rádió jó minőségű hangos hallgatásához

  Beépített hangsugárzó a rádió jó minőségű hangos hallgatásához

  A hangsugárzó jó hangminőséget biztosít az élvezetesebb zenehallgatáshoz.

 • FFM/MW hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  FFM/MW hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  FM/MW (AM) sztereó hangolóegység

 • Beépített mikro USB kábel USB eszközök töltéséhez

  Nehéz teljesen kihúzni - de most már nem is kell. Kültéri körülmények között töltőt találni mobiltelefonunk vagy más eszközünk számára nehéz lehet, ezért építettünk ebbe a készülékbe egy praktikus mikro USB-t, aminek köszönhetően mindig elég energiával rendelkezik majd akár filmnézéshez, akár zenehallgatáshoz, akár csak saját megnyugtatására. Áramkimaradás esetén is remek tartalék energiaforrásként szolgál. Használja ki a készülék "kinetikusan" tölthető energiaforrását, hogy mindig töltve és csatlakozva maradhasson.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: