Hordozható rádió

  Hordozható rádió

  Hallgassa kedvenc rádióját

  Kompakt hordozható rádiókészülék, nagyméretű, könnyen olvasható LCD kijelzővel és 40 programozott állomást tároló FM/MW/SW/LW digitális tunerrel. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható rádió

Digitális hangolás, FM/MW/LW/SW AE2480/12 Hasonló termékek

Hallgassa kedvenc rádióját

40 programozott rádióállomással, egy gombnyomással választhatóan

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangszórók mély basszus hanghatást produkálnak egy kompakt hangfalrendszerben. Abban tér el a hagyományos hangfalrendszertől, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben megremegteti a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszus hang új dimenzióját hozza létre.

 • Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  A háttérvilágítással ellátott LCD-kijelző jól olvasható és könnyen kezelhető gyenge fényviszonyok mellett is, és egyértelmű adatokat jelenít meg egyetlen szempillantás alatt.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • Beépített óra

  A beépített óra pontosan mutatja az időt. Kikapcsolt rádió esetén az óra a képernyőn is megjelenik, további kényelmet biztosítva.

 • Sztereó hangrendszer az élvezetesebb zenehallgatáshoz

  A Philips sztereó hangrendszer nagy teljesítményre optimalizált, sztereó adás vételére alkalmas rendszer, kettős hangszóróinak köszönhetően izgalmas, élethű hangzással

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: