Órás rádió

  Órás rádió

  Ébresztés rádióval vagy csengetéssel

  Divatos, órával rendelkező rádiókészülék, két, egymástól független ébresztési időponttal.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ébresztés rádióval vagy csengetéssel

 • Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot.

 • Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Az Elalváskapcsolóval eldöntheti, milyen hosszú ideig szeretné hallgatni a kiválasztott zenét vagy rádióállomást elalvás előtt. Egyszerűen állítson be egy időhatárt (egészen 1 óráig), majd válasszon CD-t vagy rádióállomást, amelyet álomba merüléséig hallgatni kíván. A készülék a kiválasztott időtartamig folytatja a lejátszást, majd automatikusan energiatakarékos, csendes készenléti üzemmódra vált. Az Elalváskapcsoló segítségével Ön kedvenc CD-jére vagy rádiós DJ-je hangjára alhat el – nem kell bárányokat számolnia, sem az áramfogyasztás miatt aggódnia.

 • Ismétlő ébresztő további szundításhoz

  Ismétlő ébresztő további szundításhoz

  A Philips órás rádió szundítási funkciója méri a visszaalvási periódusokat. Ha szól az ébresztő, de még szeretne egy kicsit aludni, csak nyomja meg az Ébresztés ismétlése gombot, és pihenjen tovább. Kilenc perccel később az ébresztő újra meg fog szólalni. Az Ébresztés ismétlése gombot az ébresztés végleges kikapcsolásáig kilenc percenként akárhányszor megnyomhatja.

 • AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz
 • Egyszerű idő/ébresztés beállítás

  Egyszerű idő/ébresztés beállítás
 • A nagy LCD kijelzőn könnyebb a funkciók kiválasztása

  A nagy LCD szöveges kijelző segítségével egyszerűen elérheti a funkciókat, míg a háttérvilágítás segítségével sötétben is könnyen tudja irányítani a szórakoztató rendszert. Legyen informált és irányítson!

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: