Órás rádió

  Órás rádió

  Ébresztési idő kijelzése kakashang ébresztéssel

  Kevesebb helyet foglal el, jobban is mutat, mint a hagyományos rádiós ébresztőórák, de ugyanolyan megbízható.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ébresztési idő kijelzése kakashang ébresztéssel

 • Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióműsorára vagy sípoló hangra!

  Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot.

 • Kettős ébresztési idő

  Kettős ébresztési idő

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz

  AM/FM hangolóegység a rádióhallgatáshoz
 • Ébresztés, ami egy kicsit más

  A Rooster ébresztő, ez a szellemes ébresztő opció, frissítő változatosságot kínál. Beállíthat egy rádióébresztőt vagy egy hagyományos ébresztőt. Egyszerűen nyomja le az Ébresztő beállítás gombot, állítsa be az ébresztési időpontot, és válassza ki az ébresztés fajtáját. Amint kiválasztotta a Rooster ébresztő funkciót, a kijelzőn megjelenik az ébresztő szimbóluma. A demo üzemmód lehetővé teszi az ébresztő hangjának a kipróbálását. A Rooster ébresztő funkció felderíti a reggeleit és viccesen indítja útnak napi rutin teendői felé azzal, hogy kakaskukorékolást utánzó hanggal ébreszti.

 • Az Ébresztési idő kijelzése mutatja az ébresztési időpontot

  Az Ébresztési idő kijelzése egyszerre mutatja a pontos időt és azt az időpontot, amikor az ébresztő jelezni fog. Az állandó kijelzés szükségtelenné teszi, hogy gombnyomással ellenőrizze, vajon be van-e állítva az ébresztőóra, és mikor fog szólni. Az Ébresztési idő kijelzése folyamatosan biztosítja Önt arról, hogy az ébresztőóra helyesen van beállítva, és a kívánt időpontban fogja felkelteni Önt.

 • Az alacsony t. szint jelzése akkor látható, ha tölteni kell az elemeket

  Hogy időben megtudhassa, mikor esedékes az elemcsere vagy az akkumulátor feltöltése.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: