Fidelio

  Philips Fidelio

  A9 vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzók

  Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

  Hallgasson zenét vezeték nélkül, valósághű minőségben a Philips Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzókkal. Gond nélküli zenestreamelés az erőteljes hangzásvilágú, pontos sztereó leképezésű 6 Hi-Fi-hangszórón. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio A9 vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzók

Valósághű sztereó hangzás, 100 W-os, 6 Hi-Fi meghajtó, Digitális és analóg bemenet AW9000/10 Hasonló termékek

Zenehallgatás Hi-Fi minőségben.Vezeték nélkül.

A hangzás bűvöletében

 • AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  AirStudio+ Lite a zene vezérléséhez mobilkészülékéről

  Az Apple App store és Google Play oldalakról elérhető alkalmazás automatikusan megkeresi a mobiltelefonokat és más kompatibilis készülékeket, amelyek az Ön otthoni Wi-Fi hálózatához csatlakoznak, és a megtalált készülékeket máris használhatja. Vezérelje a zenelejátszást, a hangerő- és hangszín-beállításokat, az online zeneszolgáltatást és az internetes rádióállomásokat bármely eszközről, lakása bármely pontjáról.

 • Döntött hangszóró a szélesebb sztereó hangzásért

  Döntött hangszóró a szélesebb sztereó hangzásért

  A különleges, meghatározott szögben döntött, professzionális Hi-Fi hangszórók biztosítják a magával ragadó, leginkább kiterjesztett hangsugárzást. A hangszórók elhelyezkedése példátlanul dinamikus hangminőséget nyújt, bármelyik szobában tartózkodjék is Ön. Az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig nemcsak a hangzás illeszkedik tökéletesen otthonába, de a látvány is.

 • Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Élvezze az online zeneszolgáltatás világát

  Az online zeneszolgáltatásokra feliratkozni a lehető legjobb döntés, ha zeneszámok széles választékához kíván hozzájutni, és meg akarja szerezni a legfrissebb dalokat. Internet-kapcsolatának köszönhetően bárhol, bármikor hozzájuthat a zenéhez. A Philips vezeték nélküli Hi-Fi-vel még csak a számítógépét sem kell bekapcsolnia az online zeneszolgáltatáshoz.

 • Hangoljon internetes rádióállomások ezreire

  Hangoljon internetes rádióállomások ezreire

  A Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi segítségével a világ több mint 30 000 online rádióállomásának műsorát élvezheti. Növelje zenei távlatait a rádióállomások műfaj vagy ország szerinti válogatásával, vagy válassza ki kedvenc állomásait a lenyűgözően hatalmas kínálatból. Mindez rendkívül egyszerű, hiszen minden Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi közvetlen elérési kóddal rendelkezik bármelyik állomáshoz.

 • Autentikus hangzás 6 audiofil-szintű hangszóróból

  Autentikus hangzás 6 audiofil-szintű hangszóróból

  A hangszórórendszer három audiofil-szintű Hi-Fi akusztikai átalakítóból áll – két középtartományú hangszóróból a bal és a jobb oldalon, és egy középső magashangszóróból, amelyeknek köszönhetően igazán dinamikus hangzásban lehet része

 • Digitális és analóg bemenetek az extra rugalmasságért

  Digitális és analóg bemenetek az extra rugalmasságért

  A digitális és analóg audiobemenetek a vezeték nélküli lehetőséggel együtt a variálhatóságot szolgálják. Csatlakoztasson TV-t, Blu-ray lejátszót, játékkonzolt vagy egyéb médialejátszót, és élvezze a kiváló hangminőséget a Philips hangsugárzóin keresztül

 • Minőségi kivitel az optimális akusztikai teljesítményért

  Minőségi kivitel az optimális akusztikai teljesítményért

  A fa hangdobozok tökéletesek az ideális akusztikai teljesítményhez. Az optimalizált Bass Reflex hangsugárzó dobozok tovább növelik a mélyhangok erejét és mélységét, ennek köszönhető a nagy méretű hangdobozokkal vetekedő hangzás a divatos fa hangsugárzókból. Az arannyal bevont csatlakozók kitűnő audiojel-átvitelt nyújtanak, a robusztus és rozsdamentes felépítés pedig a csúcstechnológiájú berendezések közé emeli ezeket a hangsugárzókat.

 • Sokoldalú elhelyezhetőség - bármely otthonba beilleszthető

  Sokoldalú elhelyezhetőség - bármely otthonba beilleszthető

  A vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzót úgy tervezték, hogy bármely otthonba tökéletesen beilleszthető legyen. A felső alumínium burkolólemez a tartósságot és a fényesség érzetét sugározza, amit remekül kiegészít a finom textil hangszóró-borítás.

 • Gyors és könnyű beállítás

  Bárki beállíthatja a Fidelio vezeték nélküli Hi-Fi hangsugárzókat – nem kell technikai szakértőnek lennie, hogy a dobozból kivéve 5 perc alatt működésre késszé tegye. Szeretnénk, ha Ön minél hamarabb élvezhetné Fidelio hangsugárzóit, ezért teszünk meg mindent, hogy Ön erőfeszítés nélkül hallgathasson zenét. A Fidelio rendszere egyértelmű és barátságos utasításokkal segít a beállítás során.

Összes specifikációt mutat
 • A Napster csak Németországban és az Egyesült Királyságban érhető el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: