In.Sight vezeték nélküli HD babaőr

  Legyen mindig gyermeke közelében

  A Philips In.Sight vezeték nélküli HD babaőr segítségével okostelefonról/táblagépről kristálytiszta HD minőségű képen figyelheti kisgyermekét. Éjjellátó üzemmódban még sötétben is szemmel tarthatja gyermekét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

In.Sight vezeték nélküli HD babaőr

Megtekintés bárhonnan, Hallhatóság és beszéd, éjszakai funkció, Okostelefonhoz, táblagéphez, iVideon technológiával B120S/10 Hasonló termékek

Legyen mindig gyermeke közelében

Mindenhonnan figyelheti az okostelefonja/táblagépe segítségével

 • Titkosított videó a biztonságos csatlakozás érdekében

  Titkosított videó a biztonságos csatlakozás érdekében

  Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő magas szintű biztonsági titkosítást használ magánélete védelme érdekében. Az In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelő egyedi titkosító kulcsot használ minden egyes alkalommal, amikor kapcsolatot létesít, így rendkívül biztonságos kapcsolaton keresztül figyelheti szeretteit.

 • Éjjellátó üzemmódban a baba sötétben is tisztán látható

  Éjjellátó üzemmódban a baba sötétben is tisztán látható

  Az éjjellátó üzemmód segítségével sötétben is láthatja kisgyermeke kedves arcát. Infravörös fény segítségével a babaőr sötétben is jól látható fekete-fehér videót rögzít. Az éjjellátó üzemmód automatikusan ki- és bekapcsolódik, de manuálisan is vezérelhető.

 • A ház bármely pontján elhelyezhető Wi-Fi babaőr

  Az In.Sight vezeték nélküli babaőr mellett soha nem kell aggódnia kisgyermekéért. Csak helyezze a Wi-Fi 802.11 b/g/n hálózathoz csatlakozó készüléket a gyerekszobába, és okostelefonján láthatja és hallhatja a babát, függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik.

 • Lezárt telefonnal is folyamatosan hallhatja kisgyermekét

  Az In.Sight vezeték nélküli HD babaőr akkor is folyamatosan továbbítja a hangot, ha lezárta, dokkolta vagy tölti okostelefonját.

 • A Wi-Fi babaőr QR kóddal egyszerűen beállítható

  Az alkalmazás segítségével egyszerű a beállítás. Az alkalmazás egy QR kódot hoz létre az otthoni Wi-Fi beállításokhoz. A QR kód segítségével a figyelőegység automatikusan, könnyen és azonnal kapcsolódik a Wi-Fi hálózathoz.

 • PVC-/BFR-mentes tápkábel és figyelő egység

  Az InSight vezeték nélküli HD babaőr mentes a brómozott égésgátlótól (BFR) és a polivinil-kloridtól (PVC). Megfelel a kisgyermekeknél használt eszközökre vonatkozó szigorú biztonsági előírásoknak, és abszolút bababiztos, biztonságos és környezetbarát.

 • Azonnal beszélhet a kisgyermekéhez az okostelefonon keresztül

  Az In.Sight vezeték nélküli HD babaőr segítségével bármikor beszélhet gyermekéhez. Csak nyomja meg a „beszéd” gombot az okostelefonján, és máris altatót énekelhet neki. Közben figyelheti, ahogy a megnyugtató hangra álomba merül.

 • A babaőrök más okostelefon-felhasználókkal is megoszthatók.

  A babaőr házastársával, családtagjaival, barátaival, sőt a bébiszitterrel is megosztható. Az alkalmazás segítségével minden babaőr két másik felhasználóval közösen használható, akik szintén hozzáférhetnek az élő hang- és videoadáshoz az okostelefonjukon. Sőt, ha beszerzi az alkalmazás bővített verzióját, akár 16 felhasználóval is megoszthatja a babaőr készüléket.

 • Telefonos figyelmeztetések, ha a figyelő egység zajt vagy mozgást érzékel

  Képtelenség megjósolni, mikor történik valami a babával. Az állítható zaj- és mozgásérzékelővel felszerelt In.Sight vezeték nélküli HD babaőr folyamatosan őrködik a baba felett, a rendszer pedig automatikus figyelmeztető értesítést küld az okostelefonjára, amint zajt vagy mozgást érzékel.

 • Valós idejű felügyelet hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel

  Az In.Sight vezeték nélküli HD babaőr hőmérséklet- és páratartalom-érzékelői megjelenítik a hőmérséklet és a páratartalom aktuális értékét okostelefonján. A páratartalom-érzékelő a páratartalom szintjének ellenőrzése révén érzékeli, ha például száraz a levegő, amely irritálhatja a baba torkát. Az alkalmazás ráadásul figyelmeztetést is küld, ha túl magas/alacsony a hőmérséklet.

Összes specifikációt mutat
 • Az élő videó megtekintése az otthonából a Wi-Fi hálózatot használó In.Sight vezeték nélküli lakásfigyelőn keresztül ingyenes és korlátozások nélküli. Az élő videó távoli megtekintése (külső Wi-Fi hálózaton vagy 3G hálózaton keresztül) szintén ingyenes, de a megtekintés 5 perces szakaszokra korlátozódik.
 • Élő videó hosszabb távoli megtekintésére való jogosultságot és egyéb prémium funkciókat az alkalmazás-boltban vásárolhat. A feltételek változhatnak.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: