Fidelio

  Philips Fidelio

  Nano mozihangsugárzó

  Apró és mégis hatalmas

  A Philips Fidelio B1 nano házimozi-hangsugárzó erőteljes, valósághű, magával ragadó hangot biztosít – rendkívül kicsi méretben. A vezeték nélküli kapcsolatnak és a kábelrengeteg nélküli kivitelnek köszönhetően bármilyen házimozirendszerhez kiválóan illeszkedik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Nano mozihangsugárzó

5.1 csatornás, vez. nélk. mélynyomó, Bluetooth® aptX és AAC, 1 HDMI bemenet és HDMI kimenet, ARC, Mikronyaláb technológia B1/12 Hasonló termékek

Apró és mégis hatalmas

Lenyűgöző moziszerű hangzás

 • A mikronyaláb technológia valóban magával ragadó hangzást nyújt

  A mikronyaláb technológia valóban magával ragadó hangzást nyújt

  A mikronyaláb technológia a kompakt kialakításnak köszönhetően erőteljes, pontos hangzást tesz lehetővé. A négy nagy érzékenységű meghajtó (kettő oldalt, kettő pedig középen) keresztsugárzó kialakításban helyezkedik el, ezáltal a hang 180 fokban átíveli a hangteret egy nagyon széles, ideális hallgatási területet hozva létre. A hatás kompakt, dinamikus házimozi-hangsugárzó, melynek köszönhetően jobban belemerül az eseményekbe.

 • A magassugárzó hullámvezető segítségével minden részletet hallhat

  A magassugárzó hullámvezető segítségével minden részletet hallhat

  A hangsugárzó tetején található két magassugárzó hullámvezető ragyogóbb, Hi-Fi minőségű hangzást tesz lehetővé. Mindkét hullámvezető egy neodímium mágneses rendszerrel ellátott puha dóm magashangszóróból áll, mely egy külön erősítővel és hangolással működik. A hullámvezető mentén elhelyezkedő növekvő átmérőjű 18 lyuk mindegyike állandó kimeneti szintet biztosít. Az eredmény egy valóságos magassugárzó-sorozat, ahol minden lyuk különálló magassugárzóként viselkedik, nagy frekvenciákat kibocsátva a fal felé, a hangot pedig a hallgató felé irányítva.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Rendkívül kompakt és helytakarékos

  Rendkívül kompakt és helytakarékos
 • Vezeték nélküli mélynyomó függőleges és vízszintes elhelyezéshez

  Vezeték nélküli mélynyomó függőleges és vízszintes elhelyezéshez
 • 5.1 csatornás hangkimenet

  A B1 készülék 5.1 csatornás és 6 beépített erősítővel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kiváló hangminőséget biztosít. Az 5.1-es rendszer a szokásos hangszórócsatornákat és konfigurációt használja, rendelkezik bal és jobb elülső (front) csatornával, egy középső (center) csatornával, két surround csatornával és egy mélynyomóval. Támogatja a Dolby Digital Pro-logic 2 rendszert.

 • Vékony, kompakt mélynyomó biztosítja a mély, erőteljes basszust

  A nagy, sok helyet elfoglaló mélynyomók ideje lejárt. A 86 mm mélységű mélynyomó diszkrét és bármekkora házimozi-berendezés részeként könnyen elhelyezhető. A kisebb méret nem befolyásolja a hang minőségét. A kompakt mélynyomó hatodrendű sávszűrős racetrack kialakítást alkalmaz egy beépített hangszóróval, melyet két basszustölcsér hangol különböző frekvenciákra, ezáltal szélesebb frekvenciahasznosítást eredményezve.

 • Csatlakoztatás 1 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszónk 1 HDMI audiokimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

 • Dolby Digital és DTS

  Váltson digitálisra, és hozza ki a lehető legtöbbet zenéjéből és filmjeiből. Még a sztereó zeneszámok is nagyszerűen hangzanak, mivel a Dolby Digital és DTS Digital Surround technológia a digitális zene és videók minőségét feljavítva, valóban felejthetetlen surround hangzást kínál az Ön számára.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: