Nincs hozzárendelve

  LCD-monitor

  Robosztus kijelző igényes alkalmazásokhoz

  Csökkentse költségeit ezzel az időtálló 42"-os LCD monitorral. Hálózatban, mozaikos mátrixkijelzőként, vagy nyilvános kijelzőként használva ez a modell a legigényesebb alkalmazásokhoz is széleskörű szolgáltatásokat kínál Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Robosztus kijelző igényes alkalmazásokhoz

 • WXGA, széles formátum, 1366x768 felbontás élesebb képekhez

  A széles formátumú XGA felbontású LCD panel 1366 x 768 pixelt;képes megjeleníteni; WXGA lehetővé teszi, hogy a nem váltott-soros monitorok is jobb teljesítményt és élesebb színeket nyújtsanak.

 • A fényerő automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik

  A kijelzőbeállítások a felhasználó beavatkozása nélkül követik a fényviszonyokat

 • Robusztus fém keret és fém hátsó burkolat

  Kifejezetten igényes nyilvános alkalmazásokra tervezve, a fémkeretnek köszönhetően tartósabb és védett a vandalizmussal szemben. A keretet galvanizált festése különleges védelmet biztosít a karcolások ellen.

 • A biztonsági funkció megakadályozza a jogosulatlan kezelést

  A kijelző helyi kezelőszerveit úgy alakították ki, hogy közvetlen hozzáféréskor kevésbé láthatók. Mi több, a távvezérlő érzékelője az RS232 segítségével kikapcsolható, így a kijelző nyilvános használatakor elkerülhető a jogosulatlan használat.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • A megnövelt zoom szolgáltatás támogatja a mozaikos mátrix alkalmazásokat

  A belső zoom funkció külső, drága felszerelés nélkül a videofal mátrix egyszerű megvalósítását teszi lehetővé.Alkalmas 2x2-es, 3x3-as, 4x4-es és 5x1-es képernyőbeállításokra.

 • A VGA áthurkolás lehetővé teszi több monitor összefűzését

  A monitorok összefűzése hatékonyan osztja el a vezérlést, és az egy forrásból származó vizuális tartalmat az ugyanazon a helyszínen, de különböző pontokon elhelyezett monitorok között.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Opcionális TV hangolóegység

  Opcionális TV-hangolóegységet külön rendelhet, és az egységet felhasználóbarát módon, egyszerűen a monitor hátoldalán lévő nyílásba csatlakoztatva telepítheti.

 • Intelligens energiagazdálkodás a kisebb áramfogyasztás érdekében

  Hatékony energiafelhasználást biztosító technológiák alkalmazása a termékek tervezése során az áramfogyasztás és az általános fenntartási költségek jelentős csökkentése érdekében.

 • Nincs tartós beégés statikus adatok megjelenítésekor

  A nyilvános kijelzőkön gyakran láthatók statikus adatok, ami „szellemképessé” teheti a kijelzőt (beégés). A képernyő egyszerű ki-/bekapcsolásával ezek a szellemképek teljesen eltüntethetők.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: