Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Lenyűgöző képminőség

  Ezzel a kijelzővel még napsütésben és nagyon erős fényben is kristálytisztán jelenítheti meg marketingüzeneteit. Az 1500 nites LCD kijelző bárhol képes kiemelkedő képminőséget produkálni. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

117 cm-es (46"-es), multimédiás, , Full HD BDL4651VH/00 Hasonló termékek

Lenyűgöző képminőség

még erősen megvilágított környezetben is

 • Még napközben is fényes képet nyújt

  Élvezze a tökéletes látványt még közvetlen napsütésben is az 1500 nites kijelzőn. A nagy fényerő új elhelyezési lehetőségek előtt nyitja meg az utat, különösen erős megvilágítású környezetben. Kristálytiszta képet nyújt mindenhol, ahol a környezet megvilágítása nehézséget jelentene.

 • Napfényben való használathoz ideális

  Az ultranagy fényerejű panelnek köszönhetően a készülék mindenféle környezetben, még közvetlen napsütésben is használható. Viszont rendkívül fontos, hogy a képernyő egy légkondicionált ház segítségével megfelelő hőmérsékletű maradjon, mert így elkerülhető, hogy fekete pontok jelenjenek meg a kijelzőn.

 • Keskeny keret a stílusos megjelenésért

  A keskeny keretes kialakítás stílusos megjelenést biztosít a nyilvános kijelzőnek, amely így szépen olvad bele bármilyen környezetbe. Ez a kialakítás ezen felül ideális a mátrixkijelzős videofalakhoz is.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

 • A fényerő automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik

  A kijelzőbeállítások a felhasználó beavatkozása nélkül követik a környezet fényviszonyait.

 • Full HD LCD-kijelző, 1920 x 1080p

  A kijelző felbontása a Full HD megjelöléssel jellemezhető. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD-kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, szélesképernyős megjelenítésre képes, ami a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe fokozott vizuális élményt nyújt.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Hőmérséklet-érzékelő méri a biztonsági állapotot

  Ez a nyilvános kijelző tartalmaz egy hőmérséklet-érzékelőt, amely figyelemmel kíséri a belső biztonsági állapotot. Abban az esetben, ha egy belső hőmérséklet meghaladja az előzetesen beállított küszöbértéket, két belső ventilátor automatikusan működésbe lép, hogy visszaállítsa a kijelző normális működési feltételeit.

 • Smart insert rekesz a hátsó burkolatban egy kis számítógép elhelyezéséhez

  A professzionális számítógépek a legtöbb nyilvános signage összeállítás szerves részei. Méretük gyakran hozzáadódik a kijelző mélységéhez, és használatuk sokszor kábelrengeteggel jár. Ezért megalkottuk ezt a kijelzőt, amelynek a hátsó burkolatában található egy Smart insert rekesz, amelybe egy professzionális kis méretű számítógép ideálisan behelyezhető. Ezen felül a kábelkezelési rendszer nagyszerű megoldást kínál a kábelek rendben tartására és professzionális elrendezésére.

 • A megnövelt zoom szolgáltatás támogatja a mozaikos mátrix alkalmazásokat

  A belső zoom funkció külső, drága felszerelés nélkül a videofal mátrix egyszerű megvalósítását teszi lehetővé. Számos különböző konfigurációra alkalmas, így egy lenyűgöző videofal létrehozásánál ma már mi sem egyszerűbb.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: