Blu-ray lemezlejátszó

  Tökéletes moziélményt nyújtó, kiváló minőségű kép és hang

  Merüljön el maradéktalanul a hamisítatlan és teljes audiovizuális szórakozásban, ahol a látványos 3D a valósággal vetekszik. Tapasztalja meg e tetszetős és lenyűgöző Philips Blu-ray lejátszó élénk és kristálytiszta képét és részletgazdag, minőségi hangját. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

9000 series Blu-ray lemezlejátszó

Qdeo, TI Burr-Brown D/A átalakítók, 3D lejátszás BDP9600/12 Hasonló termékek

Tökéletes moziélményt nyújtó, kiváló minőségű kép és hang

 • Qdeo™ videofeldolgozás a lehető legtisztább filmek érdekében

  Qdeo™ videofeldolgozás a lehető legtisztább filmek érdekében

  A Qdeo™ videofeldolgozási technológia nyugodt és természetes videoélményt nyújt. A legtöbb videotípus zajos és hibákkal teli, ami nagyfelbontású TV-készüléken nézve nagyon zavaró. A Qdeo™ feldolgozási technológia jellemzői: csökkentett zaj, javított minőségű kép, tökéletesített kontraszt, részletgazdag megjelenítés, kiterjesztett mélységérzet, nyugodt, szemet gyönyörködtető és magával ragadó vizuális élmény. Mindezeken túl a Qdeo™ minden videoforrással kiválóan együttműködik, beleértve a Blu-rayt, a DVD-t, valamint a gyengébb minőségű internetes videókat is.

 • Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez

  Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez

  A Full HD 3D a mélység illúzióját kelti a realisztikus mozinézési élmény eléréséhez otthonában. A bal és a jobb szem számára külön képeket vesznek fel 1920 x 1080 Full HD minőségben, és ezek felváltva, nagy sebességgel jelennek meg a képernyőn. A speciális, a bal és a jobb lencsét a váltakozó képekhez időzítve megnyitó és lezáró szemüvegen át nézve Full HD 3D élményben lehet része.

 • Net TV a videotékák és más népszerű online szolgáltatások eléréséhez*

  Net TV a videotékák és más népszerű online szolgáltatások eléréséhez*

  Tapasztalja meg a többféle online szolgáltatás, például az igény szerinti videó (Video on Demand) előnyeit. Élvezze a filmeket, képeket, az internetes tájékoztatás-szórakoztatás, valamint az online tartalmak által kínált lehetőségeket Philips Blu-ray lejátszó vagy házimozi segítségével közvetlenül televízióján, amikor csak szeretné. És most egyes videotékák* kínálatát is elérheti közvetlenül a TV-készülékén. Csak válasszon egy videót, és már nézheti is. Az otthoni filmnézés még soha nem volt ilyen egyszerű. *Az elérhetőség országonként eltérő. További információt a www.philips.com/blu-ray weboldalon talál.

 • Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  A Wi-Fi n, más néven IEEE 802.11n, egy új, vezeték nélküli hálózati szabvány. A vezeték nélküli kapcsolat minőségének fejlesztésére irányuló rengeteg új opciót tartalmaz, nagyobb sebességet és hatótávolságot kínálva a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest. A Wi-Fi n visszafelé kompatibilis, azaz ez a lejátszó képes régebbi Wi-Fi szabványok szerint működő routerekre jelet küldeni és onnan fogadni.

 • Fényképek és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  Fényképek és videofelvételek lejátszása számítógépről DLNA hálózati kapcsolaton keresztül

  A DLNA hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket, zenét, videókat vagy filmeket. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa Blu-ray lemezjátszóját az otthoni hálózathoz, és hozzáférhet az összes DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Az intuitív, egyszerű böngészést lehetővé tevő kezelői felületen egyetlen gombnyomással hozzáférhet szórakoztató eszközeihez.

 • DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.

 • TI Burr-Brown digitális-analóg átalakítók a nagy részletgazdagságú hangvisszaadás érdekében

  TI Burr-Brown digitális-analóg átalakítók a nagy részletgazdagságú hangvisszaadás érdekében

  Az audiofil szintű Hi-Fi összetevők, például digitális-analóg átalakítók gyártására szakosodott, jól ismert TI Burr-Brown márka egyet jelent a kiváló teljesítménnyel és minőséggel. A Philips bízik a TI Burr-Brown átalakítóiban, melyek a digitális audiojeleket 192 kHz-es mintavételezési frekvenciát és 24-bites felbontást használó analóg audiojelekké alakítják. Ezáltal az eredeti analóg hanghullámformából több információ kerül rögzítésre, ami lényegesen gazdagabb hangteljesítményt biztosít.

 • Különálló toroidos tápellátás a zajmentes, tiszta hangzás érdekében

  Különálló toroidos tápellátás a zajmentes, tiszta hangzás érdekében

  A toroidos tápellátást gyűrű alakú vasmagos transzformátor biztosítja. Külön toroidos transzformátor és egy lineáris tápegység alkalmazásával biztosítható a stabil és zajmentes áramforrás kifejezetten analóg jelekhez. Ezzel elkerülhető a hagyományos kialakításnál tapasztalható digitális zaj, amikor a digitális video- és analóg audiojel ugyanazon a tápegységen osztozik. Az eredmény: tiszta hang, kis zaj.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD MA a HD 7.1 surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD MA a HD 7.1 surround hangzásért

  A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD a legjobb 7.1 csatornás hangzást nyújtja Blu-ray lemezeiről. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, az pontosan az alkotók szándéka. A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD tehát hozzájárul a nagy felbontás nyújtotta élményhez.

 • A szilárd, 3 mm-es alumínium ház optimális teljesítményt biztosít

  A szilárd, 3 mm-es alumínium ház optimális teljesítményt biztosít

  A szilárd, 3 mm-es alumínium ház optimális eredményt biztosít. Az ipari szabványnál sokkal vastagabb ház elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon a rázkódásnak és a más elektromos készülékek okozta interferenciának, miközben elegáns külsőt és érzetet ad Blu-ray lejátszójának.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: