Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Blu-ray lemezlejátszó

  Valódi mozihatású kép és hang

  Merüljön el maradéktalanul a hamisítatlan és teljes audiovizuális szórakozásban, ahol a káprázatos 3D a valósággal vetekszik. Tapasztalja meg a tetszetős és lenyűgöző Philips BDP9700 Blu-ray/DVD lejátszó élénk és kristálytiszta képét, amelyhez méltó a részletgazdag hangzás. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 164 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio Blu-ray lemezlejátszó

Qdeo, 4K Ultra HD felskálázás, TI Burr-Brown D/A átalakítók, Miracast™ BDP9700/12 Hasonló termékek

Valódi mozihatású kép és hang

Qdeo Ultra HD videofeldolgozással

 • Qdeo™ videofeldolgozás a lehető legtisztább filmek érdekében

  Qdeo™ videofeldolgozás a lehető legtisztább filmek érdekében

  A Qdeo™ videofeldolgozási technológia nyugodt és természetes videoélményt nyújt. A legtöbb videotípus zajos és hibákkal teli, ami nagyfelbontású TV-készüléken nézve nagyon zavaró. A Qdeo™ feldolgozási technológia jellemzői: csökkentett zaj, javított minőségű kép, tökéletesített kontraszt, részletgazdag megjelenítés, kiterjesztett mélységérzet, nyugodt, szemet gyönyörködtető és magával ragadó vizuális élmény. Mindezeken túl a Qdeo™ minden videoforrással kiválóan együttműködik, beleértve a Blu-rayt, a DVD-t, valamint a gyengébb minőségű internetes videókat is.

 • TI Burr-Brown digitális-analóg átalakítók a nagy részletgazdagságú hangvisszaadás érdekében

  TI Burr-Brown digitális-analóg átalakítók a nagy részletgazdagságú hangvisszaadás érdekében

  Az audiofil szintű Hi-Fi összetevők, például digitális-analóg átalakítók gyártására szakosodott, jól ismert TI Burr-Brown márka egyet jelent a kiváló teljesítménnyel és minőséggel. A Philips bízik a TI Burr-Brown átalakítóiban, melyek a digitális audiojeleket 192 kHz-es mintavételezési frekvenciát és 24-bites felbontást használó analóg audiojelekké alakítják. Ezáltal az eredeti analóg hanghullámformából több információ kerül rögzítésre, ami lényegesen gazdagabb hangteljesítményt biztosít.

 • Különálló toroidos tápellátás a zajmentes, tiszta hangzás érdekében

  Különálló toroidos tápellátás a zajmentes, tiszta hangzás érdekében

  A toroidos tápellátást gyűrű alakú vasmagos transzformátor biztosítja. Külön toroidos transzformátor és egy lineáris tápegység alkalmazásával biztosítható a stabil és zajmentes áramforrás kifejezetten analóg jelekhez. Ezzel elkerülhető a hagyományos kialakításnál tapasztalható digitális zaj, amikor a digitális video- és analóg audiojel ugyanazon a tápegységen osztozik. Az eredmény: tiszta hang, kis zaj.

 • Többcsatornás SACD a tökéletes hangélményért

  Többcsatornás SACD a tökéletes hangélményért

  Többcsatornás SACD-re felkészítve. Ez az új formátum ultra jó hangminőséget tesz lehetővé, 5.1-es többcsatornás hangot, és a CD-vel teljes kompatibilitást tesz lehetővé, előre és visszafelé.

 • DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz

  A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszókat, Blu-ray lejátszókat, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-ket stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  Beépített Wi-Fi-n a gyorsabb és hatékonyabb vezeték nélküli teljesítményhez

  A Wi-Fi n, más néven IEEE 802.11n, egy új, vezeték nélküli hálózati szabvány. A vezeték nélküli kapcsolat minőségének fejlesztésére irányuló rengeteg új opciót tartalmaz, nagyobb sebességet és hatótávolságot kínálva a korábbi Wi-Fi szabványokhoz képest. A Wi-Fi n visszafelé kompatibilis, azaz ez a lejátszó képes régebbi Wi-Fi szabványok szerint működő routerekre jelet küldeni és onnan fogadni.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD MA a HD 7.1 surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD MA a HD 7.1 surround hangzásért

  A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD a legjobb 7.1 csatornás hangzást nyújtja Blu-ray lemezeiről. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, az pontosan az alkotók szándéka. A DTS-HD Master Audio és a Dolby TrueHD tehát hozzájárul a nagy felbontás nyújtotta élményhez.

 • Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  Engedje megjelenni a Miracast™-tanúsítványú eszköz tartalmát a TV-készüléken

  A MiracastTM egy végpontok közötti vezeték nélküli képernyőmegosztó szabvány, amely Wi-Fi Direct kapcsolatot használ. Az egyszerűsített felhasználói felület a Miracast™-tanúsítványú eszközön keresztül a hordozható eszköz képernyőjét tükrözi a nagyobb képernyőre, miközben a dekódolást nem korlátozza a beépített kodek.

 • Skálázza fel Full HD tartalmait 4K Ultra HD felbontásra

  Skálázza fel Full HD tartalmait 4K Ultra HD felbontásra

  Kedvenc filmjeit és fotóit soha nem látott módon nézheti. A normál HD filmeket és fotókat hihetetlenül élesekké, 4K x 2K felbontásúvá változtathatja, így azok négyszer részletgazdagabbak lesznek. A BDP7750 segítségével végzett azonnali felskálázásnak köszönhetően a 4K TV ragyogó képeket biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: