Nincs hozzárendelve

LCD érintőmonitor

  LCD érintőmonitor

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével meglepően tiszta megjelenésű üzeneteket. A kapacitív érintőképernyő segítségével minden eddiginél hatásosabban lekötheti a közterületeken tartózkodó ügyfelei figyelmét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD érintőmonitor

107 cm-es (42"-es), multimédiás, , Full HD BDT4225EX/02 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a robusztus multi-touch technológiájú képernyővel

 • 2 érintőpont

  Élvezze a multi-touch funkcióhoz tartozó interaktivitást. Előnye, hogy egyesíti a robusztusabb érintőképernyőt a multi-touch mozdulatokkal, így sokoldalúbb érintőképernyős szoftverrel használható.

 • Kapacitív érintőképernyő

  Ez a kapacitív érintőképernyő 5 mm-es temperált üveggel rendelkezik. Ezért rendkívül praktikus nyilvános használathoz, és egyszerűen tisztítható.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • HDMI bemenet

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jellé konvertálás elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás, és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Smart Power az energiamegtakarítás érdekében

  A háttérvilágítás fényereje vezérelhető és előre beállítható a rendszerrel, ez akár 50%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00 rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: