Nincs hozzárendelve

LCD monitor

  LCD monitor

  Interaktív kommunikáció a közönséggel

  Osszon meg közönségével fontos információkat vagy marketingüzeneteket megdöbbentően tiszta megjelenítéssel a BDL4251VM/04 kijelzőn. Az interaktív érintőképernyő segítségével minden eddiginél szorosabban vonhatja be ügyfeleit előadásába. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor

107 cm-es (42"-es), multimédiás, , Full HD BDT4251VM/04 Hasonló termékek

Interaktív kommunikáció a közönséggel

a 107 cm-es/42"-es érintőképernyős LCD kijelzővel

 • Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  Szünet nélküli („24/7-es”) működésre tervezve

  A nyilvános signage kijelzőket gyakran a legigényesebb alkalmazásokhoz használják. A kijelzők specifikus tervezése és erős igénybevételre szánt kialakítását garantáló tesztelése szünet nélküli („24/7-es”) működést tesznek lehetővé.

 • 4 érintőpont

  Legyen részese a még interaktívabb élménynek a 4 érintőpont segítségével. Ez akkor ideális, ha egyszerre több mint egy ember használja a készüléket. A 4 érintőpont rendkívül költséghatékony megoldás.

 • Optikai érintésleképezés

  A 4 kamera a kijelző négy sarkában helyezkedik el, így biztos lehet abban, hogy kiváló élességű optikai érintésleképezésben lesz része anélkül, hogy ténylegesen meg kellene nyomnia valamit. Az érintőképernyő gyorsan és pontosan reagál, akár puszta vagy kesztyűs kézzel, vagy 4 mm-es lemezjátszótűvel ér hozzá.

 • Szoftverfüggetlen

  Érintőképernyőink szoftverfüggetlenek, a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható érintőképernyős szoftverrel használhatók, beleértve a Windows XP/7 és Mac OS rendszereket. USB segítségével csatlakoztathatja PC-hez vagy laptophoz. Külön beállítást nem igényel.

 • Full HD LCD kijelző, 1920 x 1080 p

  A kijelző felbontása a Full HD-ként megjelölt teljes nagyfelbontás. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, széles képernyős megjelenítésre képes. Ez a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk, borotvaéles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Nagy fényerő a tisztább képekért

  A 700 nites kijelzőnek köszönhetően a kép erősebb fényben is jól látható lesz. Ez a készülék olyan helyekhez ideális, amelyeket nem ér közvetlen napsütés, viszont világosabbak az átlagnál.

 • A fényerő automatikusan a fényviszonyokhoz igazodik

  A kijelzőbeállítások a felhasználó beavatkozása nélkül követik a fényviszonyokat

 • HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Fejlett beégésvédelmi funkció

  Az LCD monitor kijelzőjén hosszabb ideig látható állóképek ún. szellemképet, vagy „beégést” hozhatnak létre. Bár LCD monitorok esetén a képbeégés nem állandósul, mégis érdemes védeni ellene a kijelzőt, különösen olyan alkalmazási területeken, ahol a hét minden napján 24 órában használják.

 • IR Touch

  A képernyő tetején láthatatlan infravörös háló húzódik keresztül, ami lenyűgöző pontosságot és gyors reakciót eredményez, akár kézzel, kesztyűvel, vagy lemezjátszótűvel érinti meg a képernyőt. "Szellempontoktól" nem kell tartania.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: