DryCare

  Pro hajszárító

  Teljesítményre tervezve, stílusosan

  A Philips DryCare Pro AC hajszárító professzionális AC motorja akár 95 km/h levegőkifúvási sebességet biztosít a gyors és professzionális eredményért. A pehelykönnyű kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető, és kényelmes használatot biztosít. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DryCare Pro hajszárító

2200 W, AC-motor, 95 km/h BHD176/00 Hasonló termékek

Teljesítményre tervezve, stílusosan

 • Ionos kondicionálás a fényes, sima hajért

  Ionos kondicionálás a fényes, sima hajért

  Az ionos kondicionálás lehetővé teszi a haj antisztatikus szárítását. A negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot, kondicionálják a hajat, selymesebbé teszik a hajszálak külső hámrétegét, és ezáltal az Ön haja fényesebb és ragyogóbb lesz. Az eredmény csodálatosan fényes, sima és könnyen fésülhető haj.

 • Kis súly

  Kis súly

  A Philips DryCare Pro hajszárító kisebb súlyú és kompakt kialakítással rendelkezik, így kényelmesebb a használata. Az ergonomikus kialakítású nyél pedig könnyű fogást és tartást biztosít.

 • Hideglevegő fokozat, hűvös légáram a frizura rögzítéséhez

  Hideglevegő fokozat, hűvös légáram a frizura rögzítéséhez

  Alapvető professzionális funkcióként a hideg levegő gomb erőteljes hideg levegőt fúj a hajra, amit a hajformázás végén alkalmaznak a frizura rögzítéséhez.

 • Gyors szárítás, nagy teljesítményű AC-motor

  Gyors szárítás, nagy teljesítményű AC-motor

  A 2200 W-os Philips DryCare Pro nagy teljesítményű AC-motorját a professzionális piac számára fejlesztették ki. Akár 95 km/h levegőkifúvási sebességet biztosít a gyors és hatékony eredményért.

 • A diffúzor megnöveli a haj mennyiségét – hullámos és loknis frizurához

  A diffúzor megnöveli a haj mennyiségét – hullámos és loknis frizurához

  A diffúzor elosztja a légáramot a haján, dúsítja és simává teszi a haját. A legjobb eredmény érdekében tartsa a diffúzort közel a fejtetőhöz, illetve a hajgyökerekhez. A diffúzor finom bevonatú tüskéi dúsítják, maximálisan vastaggá, ruganyossá teszik a haját és segítenek a loknik kialakításában.

 • 2200W-os gyors, nagy teljesítményű szárítóerő

  2200W-os gyors, nagy teljesítményű szárítóerő

  A DryCare Pro hajszárító gyors, nagy teljesítményű légáramot biztosít a 2200 W-os professzionális szárítási és formázási eredmények elérése érdekében.

 • ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

 • Hat rugalmas sebesség- és hőfokozat a teljes vezérlés érdekében

  Hat rugalmas sebesség- és hőfokozat a teljes vezérlés érdekében

  A hőmérséklet- és sebességfokozatok egyszerűen beállíthatók és szabályozhatók a tökéletes forma létrehozásához. 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat közül választhat a teljes szabályozás és a pontos szárítás és formázás érdekében.

 • 7 mm-es formázó fúvócső a tökéletes formázási eredményekért

  7 mm-es formázó fúvócső a tökéletes formázási eredményekért

  A fúvócső 7 mm-es nyílása a kívánt területre irányítja a légáramot a haj pontos formázásához. Ideális tartozék keféléshez, szárításhoz és formázáshoz egyaránt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: