DryCare

  Pro hajszárító

  Nagy teljesítmény, tökéletes csillogás

  A Philips DryCare Pro AC hajszárító professzionális AC motorja akár 105 km/h levegőkifúvási sebességet biztosít a gyors és professzionális eredményért. Négyszer több iont bocsát ki, mint más Philips modellek, így az eredmény lenyűgöző, ragyogóbb haj. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DryCare Pro hajszárító

2300 W, AC-motor, 105 km/h BHD177/00 Hasonló termékek

Nagy teljesítmény, tökéletes csillogás

négyszer annyi ionnal

 • 4x annyi ion a csodálatos csillogásért

  4x annyi ion a csodálatos csillogásért

  Kényeztesse haját még több ionos kondicionálással. Ez a hajszárító négyszer több negatív töltésű iont bocsát ki, mint más Philips hajszárítók. Az eredmény: páratlanul ragyogó és sima haj. Minden csupa csillogás!

 • 7 mm-es formázó fúvócső a tökéletes formázási eredményekért

  7 mm-es formázó fúvócső a tökéletes formázási eredményekért

  A fúvócső 7 mm-es nyílása a kívánt területre irányítja a légáramot a haj pontos formázásához. Ideális tartozék keféléshez, szárításhoz és formázáshoz egyaránt.

 • A hideglevegő fokozat gomb lenyomásával és felengedésével formázhatja haját

  A hideglevegő fokozat gomb lenyomásával és felengedésével formázhatja haját

  Ezt az elengedhetetlen, professzionális funkciót, az új, lenyomható és felengedhető hideglevegő fokozat gombot nem kell folyamatosan nyomva tartani a használathoz. Intenzíven áramló hideg levegőt biztosít, mely formázás után rögzíti frizuráját.

 • Gyors szárítás, nagy teljesítményű AC-motor

  Gyors szárítás, nagy teljesítményű AC-motor

  A 2300 W-os Philips DryCare Pro nagy teljesítményű AC-motorját a professzionális piac számára fejlesztették ki. Az AC-motor akár 105 km/h levegőkifúvási sebességet biztosít a gyors és hatékony eredményért.

 • 2300 W-os gyors, nagy teljesítményű szárítóerő

  2300 W-os gyors, nagy teljesítményű szárítóerő

  A DryCare Pro hajszárító gyors, nagy teljesítményű légáramot biztosít a 2300 W-os professzionális szárítási és formázási eredmények elérése érdekében.

 • ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  ThermoProtect hőmérséklet-beállítás

  A ThermoProtect hőmérséklet-beállítás optimális szárítási hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen. Változatlanul erős légárammal érheti el a legjobb eredményt, mindezt gondoskodás mellett.

 • Hat rugalmas sebesség- és hőfokozat a teljes vezérlés érdekében

  Hat rugalmas sebesség- és hőfokozat a teljes vezérlés érdekében

  A hőmérséklet- és sebességfokozatok egyszerűen beállíthatók és szabályozhatók a tökéletes forma létrehozásához. 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozat közül választhat a teljes szabályozás és a pontos szárítás és formázás érdekében.

 • A diffúzor megnöveli a haj mennyiségét – hullámos és loknis frizurához

  A diffúzor megnöveli a haj mennyiségét – hullámos és loknis frizurához

  A diffúzor elosztja a légáramot a haján, dúsítja és simává teszi a haját. A legjobb eredmény érdekében tartsa a diffúzort közel a fejtetőhöz, illetve a hajgyökerekhez. A diffúzor finom bevonatú tüskéi dúsítják, maximálisan vastaggá, ruganyossá teszik a haját és segítenek a loknik kialakításában.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: