vez. nélk. több helyiséges hangsugárzó

  Egyetlen érintéssel játszhat le zenét minden szobában

  A Philips izzy vezeték nélküli, több helyiséges hangsugárzó Bluetooth kapcsolaton keresztül játssza le a zenét. Egyetlen gombnyomásra akár 5 izzy hangsugárzóból szól a zene minden helyiségben egyszerre, minden erőfeszítés nélkül. Egyszerű telepítés, nincs szükség útválasztóra, jelszóra vagy alkalmazásokra. Összes előny megtekintése

 • Egyetlen érintéssel játszhat le zenét minden szobában

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

izzy vez. nélk. több helyiséges hangsugárzó

Bluetooth®, Fekete BM5B/10 Hasonló termékek

Egyetlen érintéssel játszhat le zenét minden szobában

 • Zenelejátszás egy helyiségben, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal

  Zenelejátszás egy helyiségben, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal

  A Philips izzy hangsugárzóra telefonjáról, táblagépéről és számítógépéről is streamelheti kedvenc zeneszámait, bármelyik zene- vagy rádióalkalmazást is használja.

 • Akár 5 izzy az izzylink™ segítségével, a több helyiséges élményért

  Akár 5 izzy az izzylink™ segítségével, a több helyiséges élményért

  Az izzylink™ egy vezeték nélküli technológia, amely az IEEE 802.11n szabványt használva lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hálózatot létrehozva csatlakoztassa hangsugárzóit. A hálózathoz akár öt hangsugárzó is csatlakozhat, router, Wi-Fi jelszó vagy bármilyen okoseszközös mobil beállító alkalmazás nélkül. Az izzy hangsugárzók hozzáadásával minden helyiségben egyszerre szólhat ugyanaz a zene. Természetesen minden hangsugárzó bármikor, egyetlen érintéssel váltható az egyedüli használat és a csoportos, több helyiséges zenehallgatás között.

 • Egyetlen érintéssel beállítható az izzylink™, nincs szükség routerre, jelszóra, alkalmazásokra

  Egyetlen érintéssel beállítható az izzylink™, nincs szükség routerre, jelszóra, alkalmazásokra

  Sem router, sem jelszó, sem alkalmazás nem szükséges a beállításhoz. Csak tartsa nyomva a „GROUP” gombot két hangsugárzón az első használatkor. Ismételje meg a lépést a 3., 4. és 5. hangsugárzó hozzáadásához. A „GROUP” gomb minden egyes nyomva tartása egy új tagot ad a csoporthoz. A több helyiséges zene sosem volt ennél egyszerűbb. Ha elkészült, az izzylink™ hálózat akkor is megmarad, ha a hangsugárzókat kihúzza a hálózati aljzatból.

 • Egyetlen érintéssel megváltoztathatja a csoport mesterhangsugárzóját

  Egyetlen érintéssel megváltoztathatja a csoport mesterhangsugárzóját

  Az izzylink™ csoportok bármelyik tagja betöltheti a mesterhangsugárzó szerepét, amely a többi hangsugárzóhoz továbbítja az adatfolyamot. Ha át szeretné venni a zenemegosztó szerepét, nyomja meg a szobájában lévő hangsugárzó Bluetooth gombját, és már hozzá is láthat a megosztáshoz okoskészülékén keresztül. Ugyanazon izzylink™ csoportban a többi hangsugárzó is csatlakozik a lejátszáshoz, méghozzá szinkronban. A zenemegosztás ilyen egyszerű.

 • 2 db 2,5"-es meghajtó basszusporttal a helyiséget betöltő hangzásért

  2 db 2,5"-es meghajtó basszusporttal a helyiséget betöltő hangzásért

  A 2 db 2,5"-es, audiofil szintű meghajtóval az Izzy több helyiséges hangsugárzók a helyiséget betöltő, erőteljes hangzására képesek, a basszusportok pedig kiterjesztik az alacsony frekvenciákat, lehetővé téve, hogy igazán elmerüljön a dinamikus élményben.

 • Streamelje összes zeneszámát az izzylink™ segítségével

  Az izzylink™ vezeték nélkül sugározza minden szobába az okostelefonokon, táblagépeken vagy számítógépeken található összes zenei forrását és zenei vagy rádiós alkalmazását.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Streamelje kedvenc zenéjét a telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, bármilyen zenei vagy rádiós alkalmazást használ is. Sugározza kedvenc zenéjét vezeték nélkül minden szobába Bluetooth-on keresztül.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: