vez. nélk., több helyiséges, hordozható hangsugárzó

  vez. nélk., több helyiséges, hordozható hangsugárzó

  Egyetlen érintéssel játszhat le zenét minden szobában

  A Philips izzy BM6 hordozható hangsugárzó vezeték nélkül játssza le a zenét Bluetooth-on keresztül. Mivel fröccsenésbiztos, a fürdőszobába, konyhába vagy kültérre is magával viheti. Kezdje eggyel, majd továbbiakat hozzáadva kiterjesztheti a zenét több helyiségre. Könnyű telepítés, nincs szükség routerre, jelszavakra vagy alkalmazásokra. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 59 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

izzy vez. nélk., több helyiséges, hordozható hangsugárzó

Bluetooth®, fröccsenésbiztos, Akkumulátoros, izzylink™ a több helyiséghez BM6B/10 Hasonló termékek

Egyetlen érintéssel játszhat le zenét minden szobában

 • Zenelejátszás egy helyiségben, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal

  Zenelejátszás egy helyiségben, vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal

  A Philips izzy hangsugárzóra telefonjáról, táblagépéről és számítógépéről is streamelheti kedvenc zeneszámait, bármelyik zene- vagy rádióalkalmazást is használja.

 • Akár 5 izzy az izzylink™ segítségével, a több helyiséges élményért

  Akár 5 izzy az izzylink™ segítségével, a több helyiséges élményért

  Az izzylink™ egy vezeték nélküli technológia, amely az IEEE 802.11n szabványt használva lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hálózatot létrehozva csatlakoztassa hangsugárzóit. A hálózathoz akár öt hangsugárzó is csatlakozhat, router, Wi-Fi jelszó vagy bármilyen okoseszközös mobil beállító alkalmazás nélkül. Az izzy hangsugárzók hozzáadásával minden helyiségben egyszerre szólhat ugyanaz a zene. Természetesen minden hangsugárzó bármikor, egyetlen érintéssel váltható az egyedüli használat és a csoportos, több helyiséges zenehallgatás között.

 • Egyetlen érintéssel beállítható az izzylink™, nincs szükség routerre, jelszóra, alkalmazásokra

  Egyetlen érintéssel beállítható az izzylink™, nincs szükség routerre, jelszóra, alkalmazásokra

  Sem router, sem jelszó, sem alkalmazás nem szükséges a beállításhoz. Csak tartsa nyomva a „GROUP” gombot két hangsugárzón az első használatkor. Ismételje meg a lépést a 3., 4. és 5. hangsugárzó hozzáadásához. A „GROUP” gomb minden egyes nyomva tartása egy új tagot ad a csoporthoz. A több helyiséges zene sosem volt ennél egyszerűbb. Ha elkészült, az izzylink™ hálózat akkor is megmarad, ha a hangsugárzókat kihúzza a hálózati aljzatból.

 • Egyetlen érintéssel megváltoztathatja a csoport mesterhangsugárzóját

  Egyetlen érintéssel megváltoztathatja a csoport mesterhangsugárzóját

  Az izzylink™ csoportok bármelyik tagja betöltheti a mesterhangsugárzó szerepét, amely a többi hangsugárzóhoz továbbítja az adatfolyamot. Ha át szeretné venni a zenemegosztó szerepét, nyomja meg a szobájában lévő hangsugárzó Bluetooth gombját, és már hozzá is láthat a megosztáshoz okoskészülékén keresztül. Ugyanazon izzylink™ csoportban a többi hangsugárzó is csatlakozik a lejátszáshoz, méghozzá szinkronban. A zenemegosztás ilyen egyszerű.

 • A két hangszóró és a passzív sugárzók magával ragadó hangzást nyújtanak

  A két hangszóró és a passzív sugárzók magával ragadó hangzást nyújtanak

  Az egymással szemben elhelyezkedő passzív sugárzókkal párosított két darab 2"-es, szélessávú hangszórónak köszönhetően a Philips izzy BM6 tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosít.

 • Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást

  Beépített Li-ion akkumulátor, hogy bárhol élvezhesse a zenelejátszást
 • A fröccsenésálló kivitel ideális a kültéri használathoz (IPX4)

  A vízálló kialakításnak köszönhetően nedves és esős környezetben is kitűnően használható. Az IPX4 szabvány szigorú előírásainak megfelelő belső alkatrészek bizonyítottan ellenállnak a külső hatásoknak, így az eszközt nemcsak a fürdőszobában vagy a konyhában, hanem akár a szabadban is használhatja, függetlenül az időjárási viszonyoktól.

 • Azonnali zenecsere 2 készülék között a MULTIPAIR technológiával

  Párosítsa egyszerre 2 okoseszközzel, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnia. Ha másik készüléken szeretne lejátszani egy dalt, először szüneteltesse az eredeti készüléken szóló dalt, majd játssza le az új dalt egy másik készüléken. Ez a módszer tökéletesen alkalmas arra, hogy zenét osszon meg barátaival és partnereivel, vagy hogy a különböző készülékeken tárolt különböző dalokat meghallgassa. Kösse össze egyszerre barátait és családját, és a párosítással egyszerűen cserélgethetik egymás zeneszámait.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: