vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

  Játsszon le mindent, méghozzá hangosan!

  Tapasztalja meg a hatalmas Hi-Fi hangzást és a lenyűgöző basszusvisszaadást ezekkel a 100 W-os, stúdióminőséget produkáló hangsugárzókkal. Vezeték nélküli Bluetooth® (aptX®) zenestreaming, kompakt kivitelben. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 50 999 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

Bluetooth® aptX, Digitális bemenet, analóg bemenet, 100 W BTS5000W/10 Hasonló termékek

Játsszon le mindent, méghozzá hangosan!

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

 • Magas/mély hangok szabályozása a hangok könnyű beállításához

  A magas- és mélyhang-szabályozás egy hangszínszabályozó funkció, amely az audiorendszerben a magas és a mély frekvenciájú hangok szintjét szabályozza. A magashang-szabályozás specifikusan a zene magas hangjainak erősítését szabályozza, míg a mélyhang-szabályozás az alacsony hangok szintjét állítja be. A használó a felfelé és lefelé mutató nyilak segítségével kényelmesen erősítheti vagy visszafoghatja a mélyebb vagy a magasabb hangokat, illetve meghagyhatja azokat az eredeti felvétel beállításai szerint. A magas- és mélyhang-szabályozás elősegíti, hogy ízlése szerint hallgassa a zenét.

 • A kompakt kialakítás illeszkedik minden helyiséghez és életstílushoz

  A kompakt kialakítás illeszkedik bármilyen térhez és életstílushoz. Tervezésének és méretének köszönhetően a kompakt készülék minden helyiségbe illik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: