Fidelio

  Philips Fidelio

  vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

  Vezeték nélküli sztereó hangsugárzók

  Tapasztalja meg a nagy erejű Fi-Fi hangzást ezekkel a lenyűgöző basszusvisszaadást nyújtó, 100 W-os stúdió-hangsugárzókkal. Továbbítson zenét vezeték nélkül Bluetooth® kapcsolaton az aptX® és az AAC technológiával. Ezek a prémium kivitelű készülékek remekül illenek minden otthonba. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio vezeték nélküli, stúdióminőségű hangsugárzók

Bluetooth® aptX, AAC és NFC, Digitális bemenet, analóg bemenet, USB port a töltéshez, max. 100 W BTS7000/10 Hasonló termékek

Vezeték nélküli sztereó hangsugárzók

 • Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  A selyem dóm magassugárzó membránja selyemből készül - olyan anyagból, amely minőségét tekintve a más, magassugárzóknál alkalmazott anyagok felett áll. A selyem anyag, amelyet a membránhoz használnak, kiemelkedő csillapítású, és puha szerkezete garantálja a minimális akusztikai szóródást. Ennek eredményeképp a selyem dóm magassugárzó hangja, kellemes, meleg és széles hangtartományban szól.

 • Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

  Bluetooth® (aptX® és AAC) a vezeték nélküli zenestreameléshez

 • Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Egyérintéses, NFC technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audioszabvány az emberi fül természetes hangfeldolgozásából indul ki, általa nagyszerű minőségű surround hangzást tapasztalhat.

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

 • Digitális hangzásszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangzásszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Valódi faburkolat a modern otthoni lakókörnyezethez

  Valódi faburkolat a modern otthoni lakókörnyezethez

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: