Saeco

  Philips Saeco

  Brita Intenza+ vízszűrő patron

  A legjobb minőségű víztől még ízletesebb lesz a kávé

  Az innovatív BRITA INTENZA+ vízszűrő patront kifejezetten arra terveztük, hogy az Ön értékes Philips Saeco eszpresszógépét megóvja a vízkőtől. Megszűri a vizet, ezáltal intenzívebb aromát és tisztább ízt biztosít a kávénak. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco Brita Intenza+ vízszűrő patron

Saeco eszpresszógépekhez, Finomabbá teszi a kávét, Védelmet nyújt a vízkő ellen, Cserélje 2 havonta CA6702/00 Hasonló termékek

Kompatibilis készülékek

A legjobb minőségű víztől még ízletesebb lesz a kávé

A frissen szűrt víz intenzív kávéaromát biztosít

 • Frissen szűrt víz a gazdagabb kávéaromáért

  Frissen szűrt víz a gazdagabb kávéaromáért

  A víz minden presszókávé alapvető összetevője – így az optimális íz érdekében mindig az a legjobb, ha szakszerűen meg van szűrve. Ezért szerelhető fel igény szerint az összes Saeco eszpresszógép az innovatív INTENZA+ vízszűrővel, melyet együtt fejlesztettünk a BRITA céggel, ami világelső a háztartási vízszűrők területén. Csak állítsa be az önnél szokásos vízkeménység-szintet, és a kifinomult technológia elvégzi a többit. Az eredmény? Ideális vízminőség a legintenzívebb aromához.

 • Állítható vízszűrő-beállítások

  Állítható vízszűrő-beállítások

  A vízszűrő beállítását az adott terület vízkeménységéhez lehet igazítani. Egyszerűen forgassa el a beállító gyűrűt Intenza+ vízszűrőn. Lágy víz esetén állítsa A pozícióba, közepes keménységű víz esetén B pozícióba (gyári beállítás), kemény víz esetén pedig C pozícióba. Ez optimális vízkő elleni védelmet nyújt, valamint a legjobb ízt biztosítja.

 • A tisztább víz meghosszabbítja az eszpresszógép élettartamát

  A tisztább víz meghosszabbítja az eszpresszógép élettartamát

  A vízszűrő meghosszabbítja az eszpresszógépe élettartamát, ezáltal biztosítva, hogy hosszabb ideig élvezhesse a legjobb ízű kávét.

 • Cserélje 2 havonta

  Cserélje 2 havonta

  A patron rendszeres cseréje fontos az optimális kávéízhez és kávéfőzőjének állandó védelméhez. Kérjük, hogy a patront kéthavonta cserélje.

 • Hatékonyabb főzési folyamat

  A vízszűrő biztosítja az állandó főzési hőmérsékletet és az egyenletes nyomást a főzési folyamat alatt, ezáltal javítja eszpresszógépe teljesítményét.

 • Védi rendszerét a vízkőképződés ellen

  Az INTENZA+ vízszűrő segíti megvédeni gépét a csapvízből származó vízkő lerakódása ellen, ami befolyásolja kávéjának ízét és aromáját.

 • Click & Go rendszer

  A vízszűrő patron könnyen bepattintható a víztartályba, és kevesebb mint 30 másodperc múlva már használható is.

 • Kompatibilis az összes Saeco készülékkel, a Saeco Vienna kivételével

  Kompatibilis a következőkkel: A modo mio Lavazza, Exprelia,Incanto Base /de luxe, Intellia, Nina manual, Odea, Poemia manual, Primea, Royal Old & 2011, Syntia (összes), Talea (összes), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia, Gaggia Unica, Gaggia Platinum, Gaggia Brera, My Coffee Spidem.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: