Saeco Karbantartókészlet

Eszpresszógépekhez, 2 db AquaClean filter, 6 db tejtisztító és olajeltávolító, 15 g kenőolaj CA6707/00 Hasonló termékek
 • Ez minden, amire szüksége van egy 6 hónapos teljes védelemhez

  Saeco

  Karbantartókészlet

  CA6707/00 Hasonló termékek

  A karbantartókészlet lehetővé teszi, hogy tökéletesen védje az automata eszpresszó kávéfőzőjét, gondoskodva annak tisztításáról és problémamentes üzemeltetéséről. Úgy alakították ki, hogy Önnek 6 hónapon keresztül ne kelljen gondot fordítania a készülék karbantartására. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ez minden, amire szüksége van egy 6 hónapos teljes védelemhez

Teljes védelem az eszpresszó kávéfőzőjéhez, egyetlen csomagolásban

 • Az AquaClean filternek köszönhetően akár 5000 csészéig* nem szükséges a vízkőtlenítés

  A Saeco szabadalmaztatott újítása, az AquaClean vízszűrő gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozhassa ki a teljesen automata kávéfőzőjéből. Ha a készülék kérésére kicseréli a szűrőt, akár 5000 csészéig* nem kell vízkőmentesítenie a gépet, és eközben élvezheti a tiszta és megtisztított víz kínálta előnyöket. További előnye, hogy a vízkő-mentesítési figyelmeztetést automatikusan kikapcsolja a rendszer, amint AquaClean filtert helyezett be kedvenc Saeco kávégépébe.

 • Védi a eszpresszógépeket a kávémaradékok okozta dugulástól

  A Saeco kávéolaj-eltávolító tabletta minden kávémaradványt eltávolít, miközben biztosítja az eszpresszógép hatékony, legjobb eredményt adó működését. Javasoljuk, hogy havonta legalább egyszer végezze el a tejadagoló-alkatrészek tisztítását.

 • Megtartja a kávé ízét

  Megtartja a kávé ízét

 • Mindig higiénikus tejadagoló rendszer

  A tejadagolóalkatrész-tisztítóval egyszerűen fertőtlenítheti eszpresszó kávéfőzőjének vagy tejhabosítójának tejadagoló-alkatrészeit. Minden alkatrészről hatékonyan távolítja el a tejmaradékot. Javasoljuk, hogy havonta legalább egyszer végezze el a tejadagoló-alkatrészek tisztítását.

 • Többet kap a pénzéért

  Többet kap a pénzéért

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípusoktól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól. A vízkőmentesítési riasztás automatikus kikapcsolása 8 szűrőt követően történik meg.
 • A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípusoktól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: