Autós médiadokkoló rendszer

  Dokkolja a műszerfalra

  Vegye kézbe az irányítást ezzel a Philips autós szórakoztatórendszerrel, amely zökkenőmentesen együttműködik Android telefonkészülékével. Töltheti a készüléket a műszerfalról, vezérelheti a lejátszást ingyenes alkalmazás segítségével és fogadhatja a hívásokat kihangosítva, függetlenül attól, hogy a telefon dokkolva van-e vagy sem. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

CarStudio Autós médiadokkoló rendszer

Android telefon dokkolóegysége CMD305A/12 Hasonló termékek

Dokkolja a műszerfalra

az autós használatra optimalizált, ingyenes CarStudio alkalmazás segítségével

 • Music Zone az állítható hallgatási területekhez

  Music Zone az állítható hallgatási területekhez

  A Philips innovatív Music Zone technológiája lehetővé teszi, hogy a vezető és az utasok az előadó szándékai szerinti, élethűbb térhatásban élvezhessék a zenét. Az utasok könnyen átválthatják a zenehallgatási területeket a vezetőtől az utasokhoz, majd vissza a legjobb autós hanghatás elérése érdekében. A speciális területszabályzó gomb három előre megadott beállítással – bal, jobb és első (valamint összes) – rendelkezik, így dinamikusan beállíthatja a zenehallgatási igényeinek legmegfelelőbb területet, utazzon akár egyedül, akár utasokkal.

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja a gomb egy érintésére. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzítás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, ami erőteljesen kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít bármilyen zenét.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB eszközt a Philips készülék USB portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • Beépített Bluetooth a kihangosított hívásokhoz és a zene hangsugárzókon való lejátszásához

  Beépített Bluetooth a kihangosított hívásokhoz és a zene hangsugárzókon való lejátszásához

  Folyamatosan irányítása alatt tarthatja a Philips autós rendszert. A beépített Bluetooth révén csatlakoztathatja iPhone készülékét a gépkocsi audiorendszeréhez, hogy kihangosított hívásokat bonyolíthasson a beépített mikrofon és az autó hangszórói segítségével. Arra is lehetősége van, hogy az autó hangszóróin keresztül hallgassa az iPhone készülékén található zenefájlokat, anélkül, hogy a készüléket dokkolnia kellene. A stabil csatlakozás és a kiváló hangminőség biztosítja, hogy a telefonhívások mindig tiszták legyenek. A Philips segítségével a szemét az úton, a kezét pedig a kormányon tarthatja – így biztonságosabban és élvezetesebben utazhat.

 • Ingyenes Philips CarStudio alkalmazás a lejátszás vezérléséhez

  Ingyenes Philips CarStudio alkalmazás a lejátszás vezérléséhez

  A Philips CarStudio alkalmazás számtalan egyedülálló funkciót kínál a Philips dokkolóállomásoknak. Lehetővé teszi kihangosított hívások bonyolítását az Android telefonnal, továbbá a zenegyűjteményben való böngészést. A könnyű hozzáférés érdekében az összes kezelőgomb nagyméretű. Bővítse egy intuitív interfésszel, és keresse meg az autós használathoz tökéletes alkalmazást. Az alkalmazás teljesen ingyenes, letölthető a Google Play Store áruházból.

 • Visszahúzható dokkoló, hogy a műszerfal ne nézzen ki rendetlenül

  Visszahúzható dokkoló, hogy a műszerfal ne nézzen ki rendetlenül

  Tegye könnyebbé az autóutat a Philips autós szórakoztató rendszerével. Mindössze annyit kell tennie, hogy Android telefonját az autó audiorendszerének részévé teszi. A bonyolult csatlakozások és kellemetlen kábelrengeteg már a múlté. Csak helyezze az Android készüléket a foglalatba, és már készen is áll, hogy azt töltse, vagy zenét játsszon le róla vagy kihangosított hívásokat bonyolítson. A készüléken rendelkezésre álló egyéb funkciókat, például navigációs rendszert és helymeghatározó szolgáltatásokat is használhatja. Válassza a Philips által kínált könnyebb utat.

 • Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: