Xenium

  Xenium

  CT6508/00DBEURO Hasonló termékek

  Hihetetlen függetlenség

  A Philips Xenium 9@9c egy olyan elfoglalt utazó üzletemberek számára készült háromsávos, kagyló formájú telefon, akik felismerik és igénylik a teljesítményt, ugyanakkor nem hajlandók kompromisszumokra a minőség terén. Összes előny megtekintése

  CT6508/00DBEURO Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hihetetlen függetlenség

Ultra hosszú akkumulátor élettartam!

 • Akár 1 hónap készenléti idő

  Akár 1 hónap készenléti idő

  A telefon bekapcsolt és készenléti üzemmódban egy töltéssel akár 1 hónap folyamatos üzemre képes.

 • Akár 8,5 óra beszélgetési idő

  Akár 8,5 óra beszélgetési idő

  A telefon egy töltéssel akár 8,5 óra beszélgetési időt is képes biztosítani.

 • 7 MB beépített tárkapacitás

  A 7 MB beépített tárkapacitásnak köszönhetően saját képeket, dallamokat, üzeneteket, játékokat és egyéb anyagokat is elmenthet a készüléken.

 • 1000, egyenként akár 5 számot is tartalmazó telefonkönyv bejegyzés

  A hatalmas tárhelybe akár 1000, egyenként akár 5 számot is tartalmazó telefonkönyv bejegyzés fér, így kényelmesen tárolhatja az üzleti és a magánjellegű telefonszámokat

 • Nagy tárkapacitás, mely akár 20 MMS és 300 SMS üzenetet is képes tárolni.

  A telefon nagy teljesítményű, dinamikus felhasználói memóriája 20 MMS (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) és 300 SMS (szöveges üzenetküldő szolgáltatás) egyidejű tárolását biztosítja.

 • Akár 15 hangfelvétel tárolására is képes

  A telefon egyidejűleg akár 15 különböző, 1 perces hangfelvétel tárolására képes, így lehetőséget nyújt fontos hangjegyzetek, beszélgetések, valamint személyes csengőhangok rögzítésére.

 • Hangfelismerés és hangfelvétel

  A hangfelismerés lehetővé teszi a hangutasítással történő hívásindítást, valamint telefonbeszélgetések és hangjegyzetek rögzítését. Elég a megfelelő nevet vagy szót kimondania, és a készülék máris tárcsázni kezdi a telefonkönyvben szereplő hívószámot, vagy aktiválja a megfelelő funkciót. A hangfelvételeket csengőhangként, SMS jelzésként vagy MMS üzenetként is használhatja.

 • Telefonbeszélgetés könnyű rögzíthetősége

  Legegyszerűbben a telefon rögzítő funkciójával készíthet gyors felvételt telefonbeszélgetéseiről. A fontos párbeszédek rögzítéséhez csak nyomja le és tartsa lenyomva az SMS gombot beszéd üzemmódban. A rendszer akár 15, egyenként 1 perc hosszúságú beszélgetés egyidejű tárolására is képes.

 • Háromsávos telefon GSM 900/1800/1900

  A 900 MHz, 1800 MHz és 1900 MHz-es GSM üzemmód az egész világon lefedettséget biztosít.

 • Java 2.0 technológia

  A Java 2.0 technológiával letölthető új játékokkal és alkalmazásokkal élvezetesebbé teheti és testreszabhatja a telefonját.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: