Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  CT8558/00SBEURO Hasonló termékek

  Csatlakoztassa, tekintse meg és ossza meg másokkal!

  A Philips 855 speciális, különleges vonalvezetésű fényképezőgép és összecsukható telefon. A készülék TV csatlakozás funkciója segítségével könnyen készíthet és továbbíthat képeket barátainak, családtagjainak. Összes előny megtekintése

  CT8558/00SBEURO Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Csatlakoztassa, tekintse meg és ossza meg másokkal!

Ossza meg az értékes pillanatokat szeretteivel!

 • Diavetítés TV-n

  A Diavetítés TV-n funkció segítségével közvetlenül a TV képernyőjén jelenítheti meg a telefonja fotóalbumában tárolt fényképeket. Jó móka megosztani a telefonja kamerájával felvett fotókat a barátaival és családtagjaival! Nem kell mást tennie mint csatlakoztatni a mobiltelefont a TV készülékre a TV csatlakozás tartozékkal, és máris indulhat az automatikus vagy kézi irányítású diavetítés.

 • Beépített VGA digitális kamera

  A beépített, 640 x 480 pixel VGA felbontással rendelkező digitális kamerával minőségi képeket készíthet a telefonjával bármikor és bárhol, majd elküldheti azokat MMS-ben vagy elektronikus üzenetben, illetve tárolhatja is a telefonkészülék memóriájában.

 • Óriási fotóalbum hihetetlen tárolókapacitással

  A még nagyobb tárolókapacitással rendelkező óriási fotóalbumban több mint 1000 képet tárolhat a telefonján, melyet diavetítéshez, háttérképként és képernyőkímélőként használhat. Ehhez nem kell mást tennie mint elkészíteni a fotót, és elmenteni a telefon memóriájában.

 • Akár négyszeres digitális nagyítás

  Képeit egyszerűen 4-szeresére nagyíthatja vagy kicsinyítheti, így a megfelelő részleteket emelheti ki, és kifejezőbb képeket készíthet. Távoli tárgyak fotózásakor, vagy ha a teljes látványnak csak bizonyos részletére szeretne koncentrálni, előnézeti módban aktiválja a zoom funkciót.

 • TFT kijelző 65 536 ragyogó színnel

  A 65K briliáns színt felvonultató színes TFT kijelző nagy kontrasztarányt és fényerőt kínál 65 536 ragyogó szín segítségével; az ultrafinom árnyalatok pedig a grafikák és fényképek tiszta és fényes megjelenítését teszik lehetővé.

 • Színes külső LCD képernyő 4096 élénk színnel

  A 4K élénk színt felvonultató külső kijelzővel 4096 színből felépülő színes képekkel és grafikákkal teheti gazdagabbá a telefonálás élményét. A telefon bekapcsolásával aktiválja a külső kijelzőt, melyen ezután a különböző események, így a bejövő hívások alkalmával bekapcsol a háttérvilágítás.

 • Divatos 180°-os nyitó pozíció

  Az egyedülálló csuklónak köszönhetően a kagyló 180°-ban kinyitható. Stílusos megjelenés, tiszta vonalak.

 • 32 szólamú, gazdag hangzásvilágú polifónikus csengőhangok

  A 32 szólamú, polifónikus csengőhangok a MIDI formátum segítségével, több különböző hang egyidejű megszólaltatásával természetesebb és valósághűbb zenei hangzást nyújtanak, mint egy igazi kis zenekar.

 • Java 2.0 technológia

  A Java 2.0 technológiával letölthető új játékokkal és alkalmazásokkal élvezetesebbé teheti és testreszabhatja a telefonját.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: