Vezeték nélküli telefon

  Intelligens elegancia

  Ez a modern formával és prémium minőséggel büszkélkedő, tökéletesen kecses kialakítású, vezeték nélküli telefon nagy kijelzővel, fémezett gombokkal és kristálytiszta hangzással rendelkezik. A tökéletes stílus és funkcionalitás együttesen ideális társsá teszik a kapcsolattartás terén. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli telefon

4, 6 cm-es kijelző, fehér háttérvil., Kihangosítható kézibeszélő D4501W/53 Hasonló termékek

Intelligens elegancia

 • Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Néha jó tudni még a hívás fogadása előtt, hogy ki a hívó fél. A Hívóazonosító funkció segítségével megtekintheti, hogy ki van a vonal másik végén.

 • Alacsony sugárzás és energiafelhasználás

  Alacsony sugárzás és energiafelhasználás

  A Philips telefonok energiatakarékosak, és tervezésük során fontos szempont volt a környezet megóvása.

 • Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

 • HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  Philips vezeték nélküli telefonok HQ-Sound technológiával: a Hi-Fi audiotermékek és csúcskategóriás fejhallgatók terén szerzett több évtizedes fejlesztési tapasztalataink, és úttörő jelentőségű innovációink révén a DECT telefonjaink kiváló hangtisztaságot kínálnak. A hangminőség javítása terén akusztikai mérnökeink és terméktervezőink mindenre gondoltak – kiváló minőségű alkatrészek, digitális jelfeldolgozás, precíz akusztikai tervezés, fejlett tesztelés és finomhangolás. Az eredmény az éles, tiszta és élethű hang. A hang, amely annyira jó és természetes, hogy majdnem olyan hatást kelt, mintha személyesen jelen lenne a beszélgetőpartnere.

 • Adatbiztonsági beállítások: híváskorlátozás, csendes üzemmód, hívásletiltás

  Adatbiztonsági beállítások: híváskorlátozás, csendes üzemmód, hívásletiltás

  A feketelista korlátozza a megadott telefonszámokról vagy bizonyos számokkal kezdődő telefonszámokról érkező hívásokat, hogy távolt tartsa Önt a kéretlen telefonhívásoktól. 4 számsort tilthat le. Mindegyik számsor 1-24 számjegyből állhat. Olyan bejövő hívás esetén, amelyik ezen számok egyikével kezdődik, vagy a 4 hívószám egyikével pontosan megegyezik, a telefon nem fog csengeni. Csendes üzemmóddal letilthatja a csengőhangokat bizonyos időszakokra, hogy élvezhesse a csendet és a nyugalmat. A Híváskorlátozás funkciónak köszönhetően adott telefonszámok vagy bizonyos számjegyekkel kezdődő telefonszámok letiltásával elkerülheti, hogy azok magas telefonszámlát okozzanak.

 • Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  A hangérzékelés szubjektív, mindenkinek vannak saját kedvelt beállításai. A MySound minden beszélgetést személyessé tesz azáltal, hogy Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő hangprofilt: Tiszta – a beszéd élesebben és tisztábban hallható; Lágy – barátságos, lágyabb hangok; Meleg – a beszéd barátságos és meleg tónusban hallható.

 • A kétmezős bejegyzések használatával egy partnerhez 2 telefonszám rendelhető

  A kétmezős bejegyzések használatával egy partnerhez 2 telefonszám rendelhető

  Napjainkban a legtöbb embernek több kapcsolattartási száma van. A partnerlista egyszerűbbé teszi telefonos partnereinek kezelését. Egyszerűen elmenthet két telefonszámot a három különböző névmező (otthoni, munkahelyi vagy mobil) alá.

 • Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  Billentyűzet-háttérvilágítás a gyors működtetéshez, még sötét szobában is

  A lágy, fehér háttérvilágítás révén rossz fényviszonyok között és éjszaka is könnyen olvashatók a billentyűkön lévő karakterek.

 • Akár 16 órányi beszélgetés egyetlen feltöltéssel

  Akár 16 órányi beszélgetés egyetlen feltöltéssel
 • Nagy kontrasztú, 4,6 cm-es (1,8"-es) grafikus kijelző

  Nagy kontrasztú, 4,6 cm-es (1,8"-es) grafikus kijelző
Összes specifikációt mutat
 • *A funkció használatához szükség van a Hívóazonosító szolgáltatásra való további előfizetés meglétére. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi hálózati szolgáltatójával.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: