Vezeték nélküli telefon

  Feltűnő kifinomultság

  A kifinomult kivitel nagy teljesítménnyel párosul a Philips D630 vezeték nélküli telefonban, amely nagy méretű színes kijelzővel, adatbiztonsági beállításokkal, babaőrrel és sok egyéb funkcióval rendelkezik. A HQ-Sound technológia nyújtotta lenyűgöző hangvisszaadásnak köszönhetően tisztán hallható beszélgetéseket élvezhet – folyamatosan. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Vezeték nélküli telefon

4, 6 cm-es / 1, 8"-es színes TFT kijelző, Kihangosítható kézibeszélő D6301B/53 Hasonló termékek

Feltűnő kifinomultság

 • Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Hívóazonosító – így mindig tudja, hogy ki hívja Önt*

  Néha jó tudni még a hívás fogadása előtt, hogy ki a hívó fél. A Hívóazonosító funkció segítségével megtekintheti, hogy ki van a vonal másik végén.

 • Alacsony sugárzás (ECO és ECO+ üzemmód) és energiafelhasználás

  Alacsony sugárzás (ECO és ECO+ üzemmód) és energiafelhasználás

  A Philips telefonok energiahatékonyak, és tervezésük során fontos szempont volt a környezet megóvása. Az ECO mód aktiválása esetén a kibocsátott sugárzás akár 60%-kal, míg a telefon töltésekor akár 95%-kal kisebb. Az ECO+ mód bekapcsolásával a sugárzás nullára csökken.

 • Feketelista, név nélküli hívás, csendes üzemmód, híváskorlátozás

  Feketelista, név nélküli hívás, csendes üzemmód, híváskorlátozás

  A Feketelista blokkolja a megadott telefonszámokról és meghatározott kezdetű számokról bejövő hívások fogadását, így megkíméli Önt a kéretlen hívásoktól. 4 számsort tilthat le. A Név nélküli hívás funkció korlátozza a telemarketingesek által gyakran alkalmazott rejtett számokról érkező hívásokat. A telefon ebben az esetben sem cseng ki, így nem fogják Önt zavarni. A Csendes üzemmóddal letilthatja a csengőhangokat megadott időszakokra, hogy élvezhesse a csendet és a nyugalmat. A Híváskorlátozással elkerülhetők a magas telefonszámla okozta kellemetlen meglepetések: letilthatja bizonyos kimenő telefonszámok hívását, amelyek meghatározott számokkal kezdődnek (például az emelt díjas telefonszámok).

 • Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  Szabadon álló kézibeszélő, hangszóróval az egyszerűen kihangosítható hívásokhoz

  A kéz nélküli üzemmód beépített hangszóró segítségével erősíti fel a hívó hangját, így telefonálás közben nem kell a telefont a füléhez szorítania. Ez a funkció leginkább konferenciabeszélgetések esetén hasznos, vagy több párhuzamos feladat végzése esetén.

 • HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  HQ-Sound: kiváló akusztikai kialakítás a fantasztikus hangminőség érdekében

  Philips vezeték nélküli telefonok HQ-Sound technológiával: a Hi-Fi audiotermékek és csúcskategóriás fejhallgatók terén szerzett több évtizedes fejlesztési tapasztalataink, és úttörő jelentőségű innovációink révén a DECT telefonjaink kiváló hangtisztaságot kínálnak. A hangminőség javítása terén akusztikai mérnökeink és terméktervezőink mindenre gondoltak – kiváló minőségű alkatrészek, digitális jelfeldolgozás, precíz akusztikai tervezés, fejlett tesztelés és finomhangolás. Az eredmény az éles, tiszta és élethű hang. A hang, amely annyira jó és természetes, hogy majdnem olyan hatást kelt, mintha személyesen jelen lenne a beszélgetőpartnere.

 • Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  Az Ön hangbeállításainak megfelelő MySound profilok

  A hangérzékelés szubjektív, mindenkinek vannak saját kedvelt beállításai. A MySound minden beszélgetést személyessé tesz azáltal, hogy Ön kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő hangprofilt: Tiszta – a beszéd élesebben és tisztábban hallható; Lágy – barátságos, lágyabb hangok; Meleg – a beszéd barátságos és meleg tónusban hallható.

 • A hárommezős bejegyzések használatával egy partnerhez 3 telefonszám rendelhető

  A hárommezős bejegyzések használatával egy partnerhez 3 telefonszám rendelhető

  Napjainkban a legtöbb embernek több kapcsolattartási száma van. A partnerlista egyszerűbbé teszi telefonos partnereinek kezelését. Legfeljebb 100 partner esetében egyszerűen elmenthet három telefonszámot a három különböző névmező (otthoni, munkahelyi vagy mobil) alá.

 • Akár 18 órányi beszélgetési idő egyetlen feltöltéssel

  Akár 18 órányi beszélgetési idő egyetlen feltöltéssel
 • A Babaőr riasztja Önt, amikor kisbabájának szüksége van Önre.

  Kapjon riasztást, amikor kisbabájának szüksége van Önre. Csak helyezze a DECT kézibeszélőt a baba szobájába, és fogadja a riasztást az alapegységen vagy egy másik DECT telefonon (pl. egy másik vezetékes számon) vagy mobiltelefonon (mikor nincs otthon), ha a baba sírni kezd.

 • Csengőhang hozzárendelése egy bizonyos kapcsolathoz

  Rendeljen külön csengőhangot azokhoz a személyekhez, akik nagyon fontosak az Ön életében. Így mindig tudni fogja, ha éppen ők hívják. Akár 9 különböző személyhez vagy csoporthoz hozzárendelhető külön csengőhang.

Összes specifikációt mutat
 • *A funkció használatához szükség van a Hívóazonosító szolgáltatásra való további előfizetés meglétére. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi hálózati szolgáltatójával.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: