szórakoztatórendszer dokkolóegységgel

  iPod zene – hangosan, kiváló minőségben

  A Philips DC570 elegáns stílusú, dokkolós szórakoztatórendszerének köszönhetően minden helyiséget kedvenc iPod dallamaival tölthet meg. Bár kitűnő kialakításának köszönhetően minimális helyet foglal, a beépített mélynyomó mégis hihetetlenül erőteljes Hi-Fi hangot biztosít.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

iPod zene – hangosan, kiváló minőségben

hangsugárzó toronnyal

 • 100 W kimeneti RMS összteljesítmény

  100 W kimeneti RMS összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, amely a hangteljesítmény tipikus mérési módjára utal, és az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos teljesítményt jelenti, wattban mérve. Az elektromos teljesítmény nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból hallható hang teljesítménye.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct módban egyszerűen csatlakoztassa az USB eszközt a Philips készüléken található USB porthoz, és a digitális zenét közvetlenül a Philips készülék játssza le.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod készülékét

  Élvezze kedvenc MP3 zenéjét, miközben tölti iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja iPod lejátszóját a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod-jának töltésére, így nem kell aggódnia az akkumulátor megfelelő töltöttségéért. A távvezérlővel navigálhat, kiválasztva és lejátszva az iPod lejátszón tárolt zenéit. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti iPod készülékét dokkolás közben.

 • Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  Komplett távvezérlő az audiorendszerhez és az iPod készülékhez

  A Philips univerzális távvezérlő egyetlen gombnyomásával dalok százai között navigálhat egyszerre Philips zenei rendszerén és iPod lejátszóján egyaránt. A műsorszámról, az előadóról, az albumról és a műfajról szóló információk megjelenítése mellett, olyan gyors és könnyed, egy kézzel is kezelhető vezérlést tesz lehetővé, amely garantáltan egyedülálló felhasználói élményt nyújt az Ön számára.

 • FM digitális hangolás, tárolt állomások

  FM digitális hangolás, tárolt állomások

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • A nagy teljesítményű Hi-Fi hangja bármilyen helyiséget betölt

  A nagy teljesítményű Hi-Fi hangja bármilyen helyiséget betölt
 • Könnyen kezelhető távvezérlő tartozékként

  Könnyen kezelhető távvezérlő tartozékként

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: