dokkolóegység iPod/iPhone-hoz

    Hangtorony

    Élvezze a gazdagabb, lebilincselő hangzást a Philips DCM580 dokkolórendszerrel. A függőleges kialakítású készülék támogatja az iPhone és iPod készülékeket, a CD-ket és az USB eszközöket. A LivingSound technológia az optimális hangélmény érdekében egyenletesen osztja el a hangot a helyiségben.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hangtorony

LivingSound technológiával a szélesebb terű, lebilincselő sztereó hangzásért

  • 140 W kimeneti RMS összteljesítmény

    140 W kimeneti RMS összteljesítmény

    Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

  • FM digitális hangolás programhelyekkel

    FM digitális hangolás programhelyekkel

    A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

  • LivingSound: nagyobb térben is lebilincselő sztereó hangzás

    LivingSound: nagyobb térben is lebilincselő sztereó hangzás

    A Philips szabadalmaztatás alatt álló LivingSound technológiájának köszönhetően hihetetlenül kitágult a szoba azon része (sweet spot), ahol ideálisak a sztereó zene hallgatásának körülményei. A különböző hangfeldolgozó eljárásokat kombináló LivingSound technológia a hangtér olyan apró részleteit is megeleveníti, amelyek egy kompakt sztereó rendszeren gyakran elvesznek. A végeredmény a sweet spotból szétáradó, minden elképzelhetőnél szélesebb hangtér, amely a helyiség minden pontját egyenletesen betölti. A zenei élmény nem korlátozódik többé egy hagyományosan szűk térrészre. Optimális sztereó hangzás a kitágult térben.

  • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

    MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

    Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

  • Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod/iPhone készülékét

    Játsszon le zenét és egyúttal töltse iPod/iPhone készülékét

    Élvezze kedvenc MP3 zeneszámait, miközben tölti iPhone/iPod-ját! A dokkolóval közvetlenül csatlakoztathatja hordozható készülékét a dokkolós szórakoztatórendszerhez, így kedvenc zenéjét kiváló hangzással élvezheti. Lejátszás közben lehetősége van iPod/iPhone lejátszójának töltésére, így nem kell aggódnia hordozható lejátszója akkumulátorának lemerülése miatt. A dokkolós szórakoztatórendszer automatikusan tölti hordozható készülékét dokkolás közben.

  • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

    MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

    A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

  • Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

    Valódi digitális hangfeldolgozó technológia a legkiválóbb tisztaságú hangért

    A fejlett, valódi digitális hangfeldolgozó technológia a dokkolt lejátszókban található hagyományos analóg hangfeldolgozó technológiánál - amely egy iPod/iPhone készülék analóg audiokimenetét használja - jelentősen jobb hangteljesítményt nyújt. Az iPod/iPhone digitális audiokimenetének használatával, és így az egész folyamat digitalizálásával jóval nagyobb jel-zaj viszony érhető el. Az eredmény pedig tökéletesen kiegyenlített, felülmúlhatatlan tisztaságú hang.

  • Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-meghajtókról

    Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-meghajtókról

    Csatlakoztassa a készüléket a Philips Hi-Fi rendszer USB portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

  • 4.1-es hangsugárzó rendszer beépített mélynyomóval

    4.1-es hangsugárzó rendszer beépített mélynyomóval.

  • Szabadalmaztatott forgatható dokkoló egyszerű lemezborító-navigációval

    Szabadalmaztatott forgatható dokkoló egyszerű lemezborító-navigációval.

  • Egyedülálló függőleges kialakítás az Ön életstílusához tervezve

    Egyedülálló függőleges kialakítás az Ön életstílusához tervezve.

  • Az élményt az iPod/iPhone készülék mögötti háttérvilágítás gazdagítja

    Az élményt az iPod/iPhone készülék mögötti háttérvilágítás gazdagítja

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: