TransDock

IntelliTune frekvenciakeresővel, iPod DLA93050/10 Hasonló termékek
 • iPod lejátszásra és töltésre is alkalmas autós tartóegység

  TransDock

  DLA93050/10 Hasonló termékek

  Az intelligens TransDock segítségével autója sztereó hangszóróin keresztül élvezheti az iPod készülék hangját. Az egyérintéses IntelliTune technológia megkeresi az ideális frekvenciát az iPod tartalom FM-autórádión keresztül történő lejátszásához. Nem csupán a megfelelő helyzetbe forgathatja és biztonságos módon rögzítheti, de fel is töltheti iPod készülékét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

iPod lejátszásra és töltésre is alkalmas autós tartóegység

IntelliTune frekvenciakeresővel

 • Más eszközök audiofájljainak továbbítása az Aux-In csatlakozón keresztül

  Az Aux-In csatlakozóval a csatlakoztatás más eszközökhöz egyszerű, így egy szempillantás alatt élvezheti a hanganyagot például az autó-hifin keresztül. Egyszerűen használjon egy mini-to-mini kábelt, és az adatokat máris átviheti az autó-hifin keresztül például egy laptopra vagy egy személyi játékrendszerre.

 • Csatlakoztassa az autó Aux-in vagy kazettás egységét az AV-Out csatlakozón keresztül

  Az AV-Out csatlakozón keresztül az audioeszköz közvetlen csatlakoztatása az autó-hifhez nagyon egyszerű. Egyszerűen használjon egy kazettaadaptert, vagy csatlakoztassa egy mini-to-mini kábellel az autó külső (Aux) bemenetét, hogy az eszközön tárolt hanganyagot az autós magnón is meghallgathassa.

 • Nézze a videókat az autós szórakoztató rendszeren keresztül az AV-Out csatlakozónak köszönhetően

  Az AV-Out csatlakozónak köszönhetően a meglévő autós szórakoztató rendszeren is egyszerűvé válik a videotartalom megtekintése. Egyszerűen csatlakoztassa az eszközöket a megfelelő kábellel, és máris élvezheti az úton a filmeket.

 • Hangátvitel az autó FM rádiókészülékén keresztül FM adókészülékkel

  Az autós FM adókészülék iPod készülékének hangját az autó rádiókészülékén keresztül egy szabad frekvencián lévő állomáson sugározza, így Ön útközben is élvezheti a zenét.

 • Töltse a készüléket 12 V-os aljzatból

  Biztonságosan töltse fel és működtesse iPod készülékét bármilyen 12 V-os csatlakozóaljzatból, hogy valóban korlátlan lejátszási idő álljon rendelkezésére.

 • Biztonságos autós állvány rugalmas nyakkal és forgatható tartóegységgel

  iPod készüléket biztonságosan felerősítheti az autó belsejében a rugalmas, forgatható tartóegységgel. A rugalmas nyak biztosítja a megfelelő helyzetet, a forgatható tartóegység pedig nem csak a könnyű hozzáférést, de az iPod touch egy szempillantás alatti vízszintes áttekintését is lehetővé tetszi.

 • Az IntelliTune egy gombnyomással megtalálja a szabad FM frekvenciákat

  Az IntelliTune egy gombnyomásra végigpásztázza az állomásokat, és keresi a szabad frekvenciákat. Egyetlen pillanat, és megtudja, hogy készüléke hangjának meghallgatásához melyik állomásra hangoljon.

 • Telepítést nem igényel

  Gyors és egyszerű a használata, egyéni telepítést nem igényel. Csak vegye ki a dobozból, csatlakoztassa bármely 12 V-os autós aljzathoz, és már indulhat is.

 • 4 programozható FM frekvencia tárolása az egyszerű előhíváshoz

  Könnyedén programozhatja és előhívhatja kedvenc FM frekvenciáit készüléke hangjának lejátszásához.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: