Fali dokkoló

  Dugaszolható töltődokkoló

  Gondoskodjon egy biztonságos töltőhelyről iPhone vagy iPod készüléke számára. Az egyedülálló, párnázott kialakítás biztonságos használatot nyújt ügyetlen beillesztő betétek nélkül. Használja az irodában, a hálószobában, a konyhában - bárhol, ahol egy kényelmes, kábelmentes töltési megoldásra van szüksége. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dugaszolható töltődokkoló

a biztonságos és rendezett áramellátás biztosítására

 • Nagyobb energiaellátás, gyorsabb töltés

  Nagyobb energiaellátás, gyorsabb töltés

  Nem kell tétlenül ülnie, amíg készüléke tölt! A töltőkészülék nagyobb kimeneti teljesítménye rövidebb töltési időt biztosít, mint más, hagyományos, és kisebb teljesítményű töltőkészülékek.

 • Rendezett használatot biztosító kialakítás beillesztő betétek nélkül

  A párnázott felső rész beillesztő részek nélkül támogatja iPhone vagy iPod készülékét tiszta és rendezett használatot biztosítva. Emellett, takarást biztosít a diszkrét és vonzó töltési megoldás által éppen nem használt csatlakozó számára.

 • Forgatható és dönthető dokkoló az optimális elhelyezés érdekében

  A 30-érintkezős dokkolóegység forgatható és dönthető csatlakozója lehetővé teszi, hogy hátrahajtva is biztos helyzetben helyezkedhessen el, támaszok, ügyetlen tartóegységek vagy beillesztő betétek nélkül.

 • Dugaszolható töltődokkoló a biztonságos és kényelmes töltéshez

  A falra szerelhető dokkoló biztonságos és kényelmes helyet biztosít iPhone vagy iPod készülékei töltéséhez. Egyszerűen dugja a dokkolót a fali aljzatba, hogy behelyezhesse az iPod vagy iPhone készüléket - így a töltési folyamat során a készülékek nem a padlón vagy egy munkafelületen helyezkednek el, így nem léphet rájuk, nem folyhat rájuk folyadék...

 • Az iPod vagy iPhone készülékek biztonságos töltése

  Egy, a padlón vagy munkafelületen elhelyezett, kábeles töltőeszköz veszélynek teszi ki iPod vagy iPhone készülékét: ráléphetnek, vagy ráfröccsenhet, ráömölhet valamilyen folyadék. A magasabban elhelyezhető, falra szerelhető töltőkészülék ellenben tökéletesen biztonságos és megbízható töltést biztosít iPod vagy iPhone készüléke számára.

 • Bármelyik fali csatlakozót kényelmes dokkolóvá alakíthatja

  Az irodában, a hálószobában vagy a konyhában - a WallDock fali dokkoló bárhol egyszerűen biztosít kényelmes, kábel nélküli töltési megoldást. Kis méretéből adódóan bárhova magával is viheti, és megérkezés után használatba helyezheti.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: