Pocket Memo

  digitális diktafon

  Kiváló minőségű rögzítés

  A Pocket Memo digitális hangrögzítő új etalon a diktafonok körében. A forradalmian új 3D-s mikrofontechnológia minden helyzetben tökéletes hangminőséget biztosít. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Pocket Memo digitális diktafon

Tolókapcsolóval működtetett DPM8000/00 Hasonló termékek

Kiváló minőségű rögzítés

3D-s mikrofontechnológiával

 • Sosem látott hangminőséget nyújtó 3D mikrofonrendszer

  A csúcstechnológiájú 3D mikrofonrendszer beépített mikrofonjaival mindig a legjobb felvételek készíthetők. A minden irányban érzékeny mikrofon, amely 360 fokos szögben rögzíti a hangokat, elsősorban értekezletekhez és más olyan eseményekhez ajánlott, ahol a rögzítendő hang több forrásból érkezik. Az irányított mikrofont pedig kifejezetten beszédhang-rögzítésre tervezték, és kitűnő hangfelismerési eredményeket ad.

 • Analóg üzemmód a kézenfekvő használatért

  Számos felhasználó még mindig analóg eszközöket használ azok egyszerűsége és felhasználóbarát mivolta miatt. Analóg üzemmódban a készülék úgy használható, mint az analóg készülékek, miközben a digitális technológia előnyeiről sem kell lemondania – így a felvétel készítése során arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

 • Dokkolóegység a gyors akkutöltéshez

  A stabil és kiváló minőségű dokkolóegység gyors töltést tesz lehetővé, és a segítségével automatikusan áttöltheti a felvételeket a számítógépre. A külön megvásárolható vezérlőpedál segítségével kéz nélküli felvételkészítésre és átírásra is van lehetőség, akár számítógép nélkül is.

 • Fény- és mozgásérzékelők a hosszabb akkumulátorhasználati időtartamért

  A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor szabványos microUSB csatlakozón keresztül tölthető. Az integrált fény- és mozgásérzékelők hosszabb használati időt tesznek lehetővé. Az intelligens technológia tétlenség esetén automatikusan készenléti módra állítja a kijelző és a kapcsolók fényerejét, így a készülék mindig működésre kész marad.

 • A fájlok titkosítása és PIN-kódos zárolás a nagyobb adatbiztonságért

  A felvételek valós idejű, 256-bites kulccsal történő AES-titkosítására is van lehetőség. Az AES rendkívül magas szintű védelmet nyújt: az Egyesült Államokban ezzel az algoritmussal történik a legszigorúbban titkos dokumentumok titkosítása. A készüléken az illetéktelenek általi használat vagy fájllejátszás kiküszöbölése érdekében kód is beállítható.

 • Integrált vonalkódolvasó az egyszerűbb dokumentációkezelésért

  Az integrált vonalkódolvasó segítségével egyszerűen, mindössze egyetlen leolvasással az ügyfél vagy beteg adataihoz rendelheti a felvételt. A vonalkódot akár kijelzőről is leolvashatja. Ezáltal megbízhatóbbá tehető a hozzárendelés folyamata, és felgyorsítható a munkamenet.

 • Nagyméretű színes kijelző az egyszerű üzemeltetésért

  A nagyméretű színes kijelző tűéles képeket nyújt, így akár első pillantásra kiválóan láthat mindent. A felhasználói felületet úgy terveztük, hogy átlátható és egyszerűen használható legyen.

 • Automatikus mikrofonválasztás beépített mozgásérzékelővel

  A beépített mozgásérzékelő érzékeli, ha a készüléket felveszik vagy az asztalra teszik, és a felvételi helyzetnek megfelelően állítja be a mikrofont. Ha épp nem használják, a mozgásérzékelő automatikusan készenléti módra állítja a készüléket. Ha ismét felveszik, a Pocket Memo másodperceken belül készen áll a felvételre.

 • A telepítés és karbantartás távfelügyeletének támogatása

  A Philips SpeechExec Remote Device Manager szoftver segítségével a rendszergazdák központilag kezelhetik, konfigurálhatják és frissíthetik a Philips diktafonjait, értékes időt és erőforrásokat takarítva meg ezzel. A szoftver segítéségével az egyének, csoportok és csapatok készülékeinek távbeállítását is egyszerűen elvégezheti.

 • Strapabíró rozsdamentes acél ház az extra tartósságért

  Aszimmetrikus és ergonomikus, így kiválóan elfér a kézben. Vékony és könnyű, így hosszan tartó használata is kényelmes. A strapabíró, tartós készülékház szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült.

 • SpeechExec munkafolyamat-szoftver a hatékony adatkezeléshez

  A SpeechExec szoftver a diktált fájlok és a létrejövő dokumentumok munkafolyamatát kezeli a szerző és az átírást végző munkatárs között, és lehetővé teszi a munka állapotának folyamatos ellenőrzését.

 • Fél kézzel is könnyen kezelhető ergonomikus tolókapcsoló

  A gyors reagálású, ergonomikus tolókapcsolót úgy tervezték, hogy a rögzítési és lejátszási funkciók fél kézzel is könnyen kezelhetők legyenek, a fájlszerkesztési műveleteket (beszúrás, felülírás, hozzáfűzés) is beleértve. A kapcsolót fényérzékelő jele működteti, így tartós és kopásálló.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: