dokkolós hangsugárzó

  Az otthonába illő hang

  A DS3400 dokkolós hangsugárzó a Lightning csatlakozónak köszönhetően kompatibilis az iPhone 5 és a legújabb iPod készülékekkel, és kristálytiszta hangzású zenét játszik le iPod/iPhone készülékéről, még töltés közben is. A maximális rugalmasság érdekében szabadon választhat a hálózati és az akkumulátoros tápellátás közül. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós hangsugárzó

Lightning csatlakozóval, iPod/iPhone készülékhez, 10 W, akkumulátoros vagy AC tápellátás DS3400/12 Hasonló termékek

Az otthonába illő hang

 • Gyors töltés és zenelejátszás a Lightning csatlakozóval

  Gyors töltés és zenelejátszás a Lightning csatlakozóval

  Élvezze kedvenc zeneszámait, miközben tölti iPod/iPhone készülékét a Lightning csatlakozóval! Egyszerűen csatlakoztassa készülékét közvetlenül a hangsugárzóra, és máris lejátszhatja az Ön által kiválasztott dallamokat, méghozzá kiváló hangminőségben. Lejátszás közben gyorsan fel is töltheti a készülékét, így nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt.

 • Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás kiváló exkluzív funkciók sokaságával bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A ClockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz

  Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.

 • DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Dinamikus, teljes teret betöltő hangzás

  A továbbfejlesztett, digitális hangfeldolgozó algoritmussal, két aktív hangszóró-meghajtóval és basszusporttal rendelkező dokkolós hangsugárzó tiszta, természetes hanggal, és mély, erőteljes basszussal tölti be a teret.

 • PC-szinkronizálás iPoddal/iPhone-nal

  Dokkolás, lejátszás, szinkronizálás és töltés! Hallgassa kedvenc zenéjét iPod vagy iPhone készülékén töltés közben. A hangsugárzó az USB kábellel csatlakoztatott számítógéppel is szinkronizál.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: