Fidelio

Philips Fidelio

SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó

  Philips Fidelio

  SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó

  Vegye körül magát természetes, körülölelő hangzással

  Töltse be szobáját gyönyörűen természetes, magával ragadó hangzással. A Philips Fidelio DS3800W/10 SoundRing vezeték nélküli hangszóró képes vezeték nélkül fogadni a zenét az iPod Touch, iPhone vagy iPad készülékről, illetve a számítógép iTunes alkalmazásából – majd azt az egész szobában sugározni. Összes előny megtekintése

 • Vegye körül magát természetes, körülölelő hangzással

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio SoundRing vezeték nélküli hangsugárzó

AirPlay technológiával DS3800W/10 Hasonló termékek

Vegye körül magát természetes, körülölelő hangzással

A hangzás bűvöletében

 • SoundRing a körülölelő hangzáshoz egy kompakt készülékből

  SoundRing a körülölelő hangzáshoz egy kompakt készülékből

  Valóban egyedi kivitelezésű, és úgy tervezték, hogy a hangzás a teljes teret betöltse. Egy központi basszus hangcsőből és négy nagy felbontású meghajtóból áll (kettő elölről sugárzó és kettő oldalsugárzó) neodímium mágnesekkel, hogy kiemelkedően tiszta hangot sugározzanak az egész szobában.

 • A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A FullSound technológia részletgazdagabb és erőteljesebb hangzást tesz lehetővé

  A Philips szabadalmaztatott FullSound technológiája a digitális jelfeldolgozás legújabb generációját használva megbízhatóan javítja a zene visszaadását. A zenei tartalom dinamikus elemzése és optimalizálása révén részletgazdagabb, melegebb hangzású zenei élményben lehet része.

 • Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Hallgasson zenét az AirPlay vezeték nélküli technológia segítségével

  Az AirPlay segítségével teljes iTunes zenei gyűjteményét átjátszhatja a Philips Fidelio dokkolóegységre. A számítógépen lévő iTunes programban, iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken tárolt zeneszámait vezeték nélkül hallgathatja bármely AirPlay-kompatibilis hangsugárzón otthonában. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a hangsugárzókat a Wi-Fi hálózathoz. Az AirPlay azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre minden szobában és minden hangsugárzón szóljon a zene. Hagyja, hogy kedvenc dallamai minden szobába kövessék!

 • SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  SoundStudio alkalmazás a hangbeállítások tökéletes szabályozhatóságához

  Alakítsa úgy a zenét, ahogyan szereti. A SoundStudio révén a zene szabályozása teljes egészében az Ön kezében van. Segítségével a hang minden beállítását módosíthatja az iPhone készülék intuitív és egyszerű kezelőszerveivel. Immáron saját ízlése szerint alakíthatja, illetve hozhatja létre az Önnek tetsző hangzást, és új életre keltheti kedvenc zeneszámait. A SoundStudio segítségével internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, és még több zenei élményt élhet át.

 • Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  Játsszon le zenét és töltse iPod/iPhone/iPad készülékét USB csatlakozón keresztül

  A hangsugárzón USB csatlakozó található, amelyről kényelmesen töltheti iPod, iPhone vagy iPad készülékét. Egyszerűen csatlakoztassa Apple készülékét USB kábellel a hangsugárzó hátsó részéhez. Töltés közben zenét is lejátszhat az Apple készülékről.

 • AUX-in: csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  AUX-in: csatlakozás szinte bármilyen elektronikus eszközhöz

  Az AUX-in csatlakozó lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangsugárzó által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az AUX-in csatlakozó rendkívül kényelmes: elég, ha egyszerűen a hangsugárzóhoz csatlakoztatja az MP3 lejátszót.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: