dokkolós hangsugárzók

  Az otthonába illő hang

  A Philips DS6200/10 hangsugárzó a mélyebb és természetes hangok által életet lehel a zenébe. Lejátszáshoz és töltéshez csak dokkolnia kell az iPod/iPhone készüléket, vagy csatlakoztassa közvetlenül a számítógéphez, hogy megtapasztalja a multimédiás tartalmak által nyújtott lenyűgöző hangélményt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós hangsugárzók

2.0-ás rendszer, iPod/iPhone készülékhez DS6200/10 Hasonló termékek

Az otthonába illő hang

A hangzás bűvöletében

 • Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Fejlett hangfeldolgozó technológia teszi még élvezetesebbé a zenehallgatást, így kristálytisztán szólal meg minden egyes hang, a szüneteket pedig teljes csend testesíti meg. A Philips szabadalmazott digitális hangfeldolgozás technológiája optimalizálja a kompakt hangsugárzó dobozok teljesítményét, és tiszta, részletgazdag, erőteljes hangzást nyújt torzítás nélkül.

 • Az egyenlő oldalú háromszögű hangzás koncepciója

  Az egyenlő oldalú háromszögű hangzás koncepciója

  Az egyenlő oldalú háromszögű hangzás koncepcióját kifejezetten azért találták ki ennél a hangsugárzónál, hogy kiegyensúlyozottabb hanghatást érjenek el. A hangszórók egyenlő oldalú kialakítása azt jelenti, hogy a tömeg kiegyensúlyozottabb, így a hangzás kiegyenlített, nincs torzítás. Minden DS6200 szatellit sugárzó rendelkezik egy szélessávú meghajtóval, melyet a Philips két, szabadalmaztatott wOOx komponense egészít ki a mélyebb, teltebb hangok érdekében, és a szélesebb hangtér eléréséhez ezek úgy vannak elhelyezve, hogy egy egyenlő oldalú háromszöget alkossanak.

 • DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  wOOx™ hangszóró-technológia mély, erőteljes basszushangokhoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • Bármely iPod/iPhone készülék dokkolása, akár tokban is

  Bármely iPod/iPhone készülék dokkolása, akár tokban is

  Az ügyes tervezésű, rugós dokkolócsatlakozóhoz bármilyen iPhone vagy iPod készülék akadálytalanul, külön adapter nélkül rögzíthető. Ráadásul a legtöbb esetben akkor is működik, ha nem veszi le a védőtokot – az iPhone vagy iPod dokkolása így igazán egyszerű. Így a lehető leggondtalanabb a zenehallgatás.

 • 20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Ívelt készülékház a jobb zenei hangzás érdekében

  Az ívelt kialakítású ház nemcsak jól néz ki, de az alakja is úgy lett megtervezve, hogy kiegyenlített hangot adjon ki, amely természetesebben és eredeti formájában árad. Mivel kisebb mértékű a torzítás és hangszín-eltolódás, biztos lehet benne, hogy a kedvenc zenéje megfelelően szólal meg. A Philips ismeri az akusztikát és biztosítja, hogy a zene ne csak remekül szóljon, de remekül is nézzen ki!

 • PC-szinkronizálás iPoddal/iPhone-nal

  Dokkolás, lejátszás, szinkronizálás és töltés! Hallgassa kedvenc zenéjét iPod vagy iPhone készülékén, miközben a PC-vel tölt és szinkronizál az USB-n keresztül – és élvezze a kiváló hangminőséget felülmúlhatatlan kényelem mellett. Hagyja áramlani a csodálatos dallamokat – kifogyhatatlan tápellátással.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: