dokkolós hangsugárzó

  Elég erős ahhoz, hogy körbeutazza Önnel a világot

  A kompakt és hordozható dokkolós hangsugárzó derekasan helytáll, ha teljesítményről van szó. Az utazáshoz tervezett készülék meglepően erőteljes hangzást nyújt iPod/iPhone-ról, bármerre is jár. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

dokkolós hangsugárzó

iPod/iPhone készülékhez, Akkumulátoros DS7650/10 Hasonló termékek

Elég erős ahhoz, hogy körbeutazza Önnel a világot

A hangzás bűvöletében

 • wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  DBB a mély hangok megőrzéséért minden hangerőszinten

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Bármely iPod/iPhone készülék dokkolása, akár tokban is

  Bármely iPod/iPhone készülék dokkolása, akár tokban is

  Az ügyes tervezésű, rugós dokkolócsatlakozóhoz bármilyen iPhone vagy iPod készülék akadálytalanul, külön adapter nélkül rögzíthető. Ráadásul a legtöbb esetben akkor is működik, ha nem veszi le a védőtokot – az iPhone vagy iPod dokkolása így igazán egyszerű. Így a lehető leggondtalanabb a zenehallgatás.

 • Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Ingyenes DockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal

  Az ingyenes alkalmazás egy sor kiváló exkluzív funkcióval bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A DockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.

 • Ütés- és rázkódásálló kialakítás a biztonságos hordozáshoz

  Ez a hordozható dokkolós hangsugárzó a gondtalan használatot szem előtt tartva készült. A legfejlettebb tervezés, a dokkolóegység innovatív kialakítása tökéletesen rázkódásálló kialakítást és szerkezeti merevséget biztosít. A dokkoló akár 2 méteres zuhanást és 100 kg-os terhet is elbíró páratlan tartósságot nyújt, így tényleg magával viheti bárhova, és biztos lehet benne, hogy az út során nem éri baj.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: